- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,508
Baksın tabii
Baksın tabii
Niye ifşaladınki şimdiBen raporladıktan sonra konu siliniyor fakat bildirim göndermeyi unutuyorlar sanırım. Özellikle Mehmet abi unutuyor![]()
O değildir bence ya, öyle bir özelliği yok.Olum aklıma bir kişi geliyor o mu acaba o da olmaz herhalde o değildir ya![]()
Raporla gitsin aga üzme kendini
Çaktırma işte,Ben raporladıktan sonra konu siliniyor fakat bildirim göndermeyi unutuyorlar sanırım. Özellikle Mehmet abi unutuyor![]()
Bildirimleri siz tek tek mi yolluyorsunuz ? ben sistem yolluyor sanıyordumNiye ifşaladınki şimdi![]()
BencedeO değildir bence ya, öyle bir özelliği yok.
Öğrenirsem yazarım sana da.![]()
Sistem yolluyor ama bir tik var onu işaretlemek lazımmış.Bildirimleri siz tek tek mi yolluyorsunuz ? ben sistem yolluyor sanıyordum![]()
AnladımSistem yolluyor ama bir tik var onu işaretlemek lazımmış.
Ayarları kurcala bence.Bir sorum var, insanlar bu konuya bakarken aradan çıkarayım dedim.
İnsanlar özelden şu parça nasıl vs. gibi sorular soruyor özel mesajlarımı kapatma gibi bir durum var mı? Kıramıyorum cevaplıyorum ama rahatsızda ediyor.
Gizlilik ayarlarından ayarlanabiliyor.Bir sorum var, insanlar bu konuya bakarken aradan çıkarayım dedim.
İnsanlar özelden şu parça nasıl vs. gibi sorular soruyor özel mesajlarımı kapatma gibi bir durum var mı? Kıramıyorum cevaplıyorum ama rahatsızda ediyor.