MSI Vector HX16 AI mı? MSİ Vector 17 HX mi?

Arisxtrem

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim.
Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye verirseniz sevinirim indirim var kaçırmak istemiyorum.

Msi sword

Msi 17HX

Msi Hx 16

Msi katana

Asus g16

Acer nitro v16

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar Almanya’da yaşamaktayım ve hem dersler hemde oyun için bir bilgisayar almaya karar verdim ancak kararsızım. Başlıktaki iki modelde karar kıldım açıkçası ancak sizdende bu modeller ve diğer modeller hakkında tavsiye alabilirim.
Linkleri aşağıya ekliyorum inceleyip tavsiye verirseniz sevinirim indirim var kaçırmak istemiyorum.

Msi sword

Msi 17HX

Msi Hx 16

Msi katana

Asus g16

Acer nitro v16

Teşekkürler
Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi sistemi söyleyeceğim zaten yeni çıkışıyla beraber DLSS 4 frame gen teknolojisi FPS 4'e aktlıyo bildiğiniz üzere zaten dlss açmasan bile MSI 16 HX çok daha iyi bi tercih olacaktır cs gibi gpu isteyen oyunlar için hemde intel core ultra 7 255 HX özelliği ile valorant gibi oyunlarda 500 FPS altına düşmezsin.

kardesim sende alacaksan al ayni soruyu kac defa soracaksin.
Hocam takdir edersin ki vereceğim para az değil ben artısıyla eksisiyle bilen arkadaşların tavsiye vermesini istiyorum direkt 5070 li sistemi al gibi değil mesela. Bu nedenle soruyu uzun tutmak zorundayım sizin açınızdan problemi nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi belirtmediğiniz için en iyi sistemi söyleyeceğim zaten yeni çıkışıyla beraber DLSS 4 frame gen teknolojisi FPS 4'e aktlıyo bildiğiniz üzere zaten dlss açmasan bile MSI 16 HX çok daha iyi bi tercih olacaktır cs gibi gpu isteyen oyunlar için hemde intel core ultra 7 255 HX özelliği ile valorant gibi oyunlarda 500 FPS altına düşmezsin.
Hocam bütçe 2400€ e çıkar ancak zaten Amazon içindeki en iyi bilgisayarlar bunlar olduğu için Msi 17HX ile 16HX arasında kaldım tabi ne kadar az para harcasam o kadar iyi. 5070 li sistem pişman etmez diyorsunuz doğru mu

5070ti ile 4080 aynı kas gücündeler. MFG avantajından dolayı 5070ti almak daha mantıklı. 5070 veya 4070 almanızı önermiyorum. VRAM açısından çok uzun ömürlü olmazlar.

arkadaşlar 5070 ti li sistemi alıyorum aksi yönde bir tavsiyesi olan var mı? Fazla sormuş olabilirim ancak ücret yüksek pişman olmak istemiyorum

Peki hocam benim açıkçası uzun süreli kullanmama ihtimalim de var yani satabilirim kısa süre içinde. Avrupa piyasasında değer kaybı çok olur mu?

Bu arada başka tavsiyesi olan varsa arkadaşlar dinleyebilirim.

Laptop bir yatırım aracı değildir hocam :) Alır, kullanır ve kullanım süresi dolduğunda çöpe atarsın. Değeri, altın ya da hisse senedi gibi hiç bir zaman artmaz, çünkü her yıl işlemci ve ekran kartların yenileri çıkıyor. Bugün aldığın bir laptop, seneye eski sayılacak. Bu yüzden en iyi seçenek olan MSI Vector 17 HX'i alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri