Fabrika Ortamından Soğumak

MrDelas

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar.21 yaşındayım elektrik bölümü mezunuyum liseden.Şimdiye kadar 3 fabrikada çalıştım fakat seflerden veya işten dolayı artık fabrikada çalışma isteğim kalmadı.Sizce ne yapabilirim nasıl bı iş bulabilirim?

Artık garsonluk falan yapmayı düşünüyorum bıktığım için fabrika Ortamından sizce mantıklı olur mu

Elektrik mezunu adam fabrika ortamından nasıl soğuyabiliyor ya? :D Senin işin fabrikadaki elektrik aksamlarından ya da makine elektriklerinden sorumlu olmaz değil mi? Şeflerin %90'ı uyuzdur zaten. Ya normal bir elektrikçide çalışacaksın, ya da yaşın daha küçük başka mesleklere yöneleceksin.

Hocam fabrika ortamı görmüş biri olarak, fabrika ortamının boktanlığını doğrulayabilirim. Eğer ki senin bölümünle alakalı değil ise, şefi umursama. Ya da fabrika dışı bir elektrik ile alakalı bir işe yönelmen. Mesleğin güzel, değerli bir meslek. En kötü ayıya dayı diyip, mesleği güzelce öğren. Sonra yurtdışına gider orada elektrikçilik yaparsın. Doğudaki köylü adam, parkecilik öğrenip amerikaya gitti mesela sana bir örnek.

Merhabalar.21 yaşındayım elektrik bölümü mezunuyum liseden.Şimdiye kadar 3 fabrikada çalıştım fakat seflerden veya işten dolayı artık fabrikada çalışma isteğim kalmadı.Sizce ne yapabilirim nasıl bı iş bulabilirim?

Hizmet sektörü fabrika ortamından çok daha kötü.

En son sinirlenip verdim istifamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal elektrikçide çalışmak daha mantıklı geliyor

En son sinirlenip verdim istifamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal elektrikçide çalışmak daha mantıklı geliyor
Hangi daldan mezunsun? Bir elektirikci veya firmada calışmaktan başka çaren yok yada dil öğrenip yurt dışına git

Hangi daldan mezunsun? Bir elektirikci veya firmada calışmaktan başka çaren yok yada dil öğrenip yurt dışına git
Endüstriyel bakım onarım.Fabrikalara bakımcı olarak başvurmuştum fakat %95 çoğu yer tecrübeli arıyor

Geri