TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

yasaklanır diye 4 ayakkabı 3 bot stoğu yaptım orta kalite pazarda 1-.1.5kya satılan ayakkabılar gibiler tek farkı 3 aylık garantisi olması 7 si 2kya geldi toplam gerçi limiti kargo dahil 15e düşürürler 22 den sonra

Benim yine bir ürün yanlış geldi. Yanlış geleceğini anlamıştım. Ben aldıktan sonra ilanın resimleri değiştirildi. Bu Çinliler çok dalavereci :D

99 ı yok ama flaş kapış yazıyor ilk Aj159pro mouseyi seçtim onu bedavaya verdi sonra 600tl lik bir alışveriş yap diyor mouse pad skatez aldım şimdi 600tl öde mouseyi bedava al diyuor
Diğer konuna baktım yalan o database de kampanyayla alakalı bir şey yok

cuma günü şu ürün elime ulaştı bugün bagajı temizledim gayet başarılı idi umarım uzun ömürlü olur

cuma günü şu ürün elime ulaştı bugün bagajı temizledim gayet başarılı idi umarım uzun ömürlü olur

10 üzerinden kaç puan alır sence?
Temizleme süresi ne kadar sürdü?

10 üzerinden kaç puan alır sence?
Temizleme süresi ne kadar sürdü?
Hocam fiyatına göre daha doğrusu bana geliş fiyatına göre (40 tl cik :) )10 da 10 ama satıs fiyatı 410 tl ona göre yorum yapıcak olursam cekım güçü bir tık düşük ama hiçbir işe yaramaz toz dahi almaz değil satış fiyatına göre 10 da 6.5 falan oda cekiş güçünden ve yedek toz filtresi olmadğından kırdım
Bagajda çok küçük çakıl taşları falan ve bardaklık kısmında kuruyemişler vardı onları hep aldı yanı değil koltuk üstü koltuk altında ki genel temizlikte dahi kullanılır . Bagajın kirli hali ve temiz hali arasında gözle görülür fark yarattı 40 lıra beleş 3 ekmek parası :) uzun ümürlü olursa bir tane daha alırım hatta birkaç saat önce tekrar kampanya geldi alsammı diye düşünüyorum şuan
sadece bagaj ve arka koltukları kaldırıp onların altıını temizledim 20 dk mı almıştır birde araç ticari ford courier onuda hesaba katmak lazım

Yok hocam değil... Sebeplerini detaylıca yazmıştım.. Bildiğin öyle bir kampanya yok sadece adı var yani :D
Bizim o testing sürecinden sonra da inatla bikaç sefer deneyen "umut fakirin ekmeği hesabı" katılımcılarımız oldu ama sonuç koca bir sıfır :)
Dediğim gibi kampanyanın altyapısı yok, tanımlanmış alt parametreleri de yok yani altı bomboş bildiğin...
Sadece işlem bot motoru atamışlar, her uygulamaya katılan user a kampanyada takip ettiği uygulama işlemleri sonrasında aynı sonucu pop up ediyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişimler olanca hızıyla devreye girmiş demek ki :)
Hocam bı siparisim hasarli geldi bende iade ettim şimdide iade ettigin için wincredit iptal edildi Diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wincredit yazinca ödülün iptal edildi yazıyor ve wincredit gelmiyor gri listeyemi alindim acab

Hocam bı siparisim hasarli geldi bende iade ettim şimdide iade ettigin için wincredit iptal edildi Diyor
iptal derken kredinimi aldı etkınlıkmı gelmıyor ?

Hocam fiyatına göre daha doğrusu bana geliş fiyatına göre (40 tl cik :) )10 da 10 ama satıs fiyatı 410 tl ona göre yorum yapıcak olursam cekım güçü bir tık düşük ama hiçbir işe yaramaz toz dahi almaz değil satış fiyatına göre 10 da 6.5 falan oda cekiş güçünden ve yedek toz filtresi olmadğından kırdım
Bagajda çok küçük çakıl taşları falan ve bardaklık kısmında kuruyemişler vardı onları hep aldı yanı değil koltuk üstü koltuk altında ki genel temizlikte dahi kullanılır . Bagajın kirli hali ve temiz hali arasında gözle görülür fark yarattı 40 lıra beleş 3 ekmek parası :) uzun ümürlü olursa bir tane daha alırım hatta birkaç saat önce tekrar kampanya geldi alsammı diye düşünüyorum şuan
sadece bagaj ve arka koltukları kaldırıp onların altıını temizledim 20 dk mı almıştır birde araç ticari ford courier onuda hesaba katmak lazım
Teşekkür ederim detaylı açıklaman için..
Baya bir aklımda canlandı sayende :)
Ben de short listeme ekliyorum gönderdiğin linktekini..

Geri