Kingdom Come: Deliverance II $38'a Alınır Mı?

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
965
Steam'de %15 indirimle 38 Dolar'a satılıyor, sizce yaz indirimlerini beklemeye değer mi?
Bendeki durum şöyle Steam bakiyesi biriktiriyorum, oyunlardan falan düşen item'ları satarak ve şu an 50 Dolar Steam bakiyem var, sizce şimdi 38 Dolar'a bu oyunu alıp kalan 12 Dolar'ı yaz indirimlerinde değerlendirmek mi yoksa 50 Dolar'ın hepsini yaz indirimlerine bekletmek mi daha mantıklı olur? Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Steam'de %15 indirimle 38 Dolar'a satılıyor, sizce yaz indirimlerini beklemeye değer mi?
Bendeki durum şöyle Steam bakiyesi biriktiriyorum, oyunlardan falan düşen item'ları satarak ve şu an 50 Dolar Steam bakiyem var, sizce şimdi 38 Dolar'a bu oyunu alıp kalan 12 Dolar'ı yaz indirimlerinde değerlendirmek mi yoksa 50 Dolar'ın hepsini yaz indirimlerine bekletmek mi daha mantıklı olur? Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum.
beklet.

1'i oynayıp mekaniklerini dene ona göre satın al bence çünkü çok garip bir bakış açısı ve combat tarzı var alışmak kolay değil ben mesela warband/bannerlord tarzı ortaçağ oyunlarını çok sevdiğim halde bu oyunu dövüş mekaniği yüzünden oynayamayıp bıraktım

1'i oynayıp mekaniklerini dene ona göre satın al bence çünkü çok garip bir bakış açısı ve combat tarzı var alışmak kolay değil ben mesela warband/bannerlord tarzı ortaçağ oyunlarını çok sevdiğim halde bu oyunu dövüş mekaniği yüzünden oynayamayıp bıraktım
1'i bitirdim zaten ve aşırı hoşuma gitti, her dakikasından zevk aldığım nadir oyunlardan oldu. Sizin konu hakkındaki düşünceniz nedir?

1'i bitirdim zaten ve aşırı hoşuma gitti, her dakikasından zevk aldığım nadir oyunlardan oldu. Sizin konu hakkındaki düşünceniz nedir?
Aslında oyun için değer 2.2milyon kelimeyi Türkçeye çevirmişler ve bayada iyi olmuş
Ben bitirdin oyunu benin için en iyi hikayeli oyundur

Hayır asla alınmaz ya game passten oyna yada korsan

1 den zevk aldıysan bekleme boşuna kanka ikinci oyun mükemmel ilk oyuna göre. Oyun Türkçe olduğu için korsan oynama kesinlikle sonra oyunlar neden Türkçe değil diyoruz.

Alınir çok güzel oyun Clair ile bu senenin goty adayı bence

Neden alınmaz? Forumda korsan önermek yasak ve o kadar bakmamışsın ki oyunun Game Pass'de olmadığını bilmiyorsun.
Olm hava civa bu forum artık dinlemeyin burdakileri, GOTY adayı oyunu almayın diyor, kendisine hitap etmeyince başkasıda oynamaz sanıyor. Adamlar oyunu Türkçe çıkartmış ve inanılmaz bir emek var oynayan görüyordur, korsan oynamak nedir among us mu sanıyonuz oyunu.

Olm hava civa bu forum artık dinlemeyin burdakileri, GOTY adayı oyunu almayın diyor, kendisine hitap etmeyince başkasıda oynamaz sanıyor. Adamlar oyunu Türkçe çıkartmış ve inanılmaz bir emek var oynayan görüyordur, korsan oynamak nedir among us mu sanıyonuz oyunu.
Dediğin gibi forum eskisi gibi değil maalesef, kemik kitlenin çoğu artık yok, yeni gelenlerin çoğu da ne dediğini veya ne önerdiğini bile bilmiyor. Ben KCD2'yi ön sipariş ile almıştım. İlk oyunun combat sisteminden nefret etmeme rağmen 77 saat aşırı derecede zevk alarak oynadım, tüm içeriği tüketmemek için yan görevlerin muhtemelen yarısını falan bıraktım. DLC'lerin tamamının çıkmasını bekliyorum, hepsi çıkınca yeni save açıp bi 100 saat falan gömerim tekrar. Game Pass'de olsa oradan oynanabilir derim fakat adam daha oyunun Game Pass'de olup olmadığını bilmiyor, belki ilk oyun ile karıştırmıştır diyeceğim de o bile yok Game Pass'de. Bunu diyen adam 2K mesajı var forumda o.O2
1746906386284.webp

Geri