Kingdom Come: Deliverance II $38'a Alınır Mı?

Dediğin gibi forum eskisi gibi değil maalesef, kemik kitlenin çoğu artık yok, yeni gelenlerin çoğu da ne dediğini veya ne önerdiğini bile bilmiyor. Ben KCD2'yi ön sipariş ile almıştım. İlk oyunun combat sisteminden nefret etmeme rağmen 77 saat aşırı derecede zevk alarak oynadım, tüm içeriği tüketmemek için yan görevlerin muhtemelen yarısını falan bıraktım. DLC'lerin tamamının çıkmasını bekliyorum, hepsi çıkınca yeni save açıp bi 100 saat falan gömerim tekrar. Game Pass'de olsa oradan oynanabilir derim fakat adam daha oyunun Game Pass'de olup olmadığını bilmiyor, belki ilk oyun ile karıştırmıştır diyeceğim de o bile yok Game Pass'de. Bunu diyen adam 2K mesajı var forumda o.O2 Alıntıyı görüntüle
Sizce Gold Edition mu alınmalı yoksa normal mi?

bu oyunun tarzı mount and blade bannerlord benzıyormu acaba ?

malum tr şartları yok indirim bekleyim hesap bakiyesi kasayım vs bir şürü şey düşünüp bu kadar stres yapmaya gerek yok. bedava indirip oynasın. bende istiyorum oyunlar ucuz olup alıp oynamasını.

Sizce Gold Edition mu alınmalı yoksa normal mi?
3 tane DLC gelecek, DLC'leri oynarım dersen kesinlikle Gold. Ben Gold almadığıma pişman oldum, mecburen 8 dolar zararla expansion pass almam gerekecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

malum tr şartları yok indirim bekleyim hesap bakiyesi kasayım vs bir şürü şey düşünüp bu kadar stres yapmaya gerek yok. bedava indirip oynasın. bende istiyorum oyunlar ucuz olup alıp oynamasını.
TR şartları maalesef ortada fakat ortada 2.5M kelimeli Türkçe bir oyun var. Bu tarz Türkçe olan büyük işleri lütfen cracklemeyin, 1500TL büyük bir para değil, en kötü 3-4 ay sonra oynarsın o zaman da zaten %15'den daha fazla indirime girer. Rockstar 15 senelik RDR1'i 60 dolardan her zamanki gibi Türkçe olmadan piyasaya sürdü, onu crackle gıkım çıkmaz.

TR şartlarını bizde biliyoz da 1500TL günümüzde para değil, markete gidiorum 1 poşet dolmuyor 900 lira para ödüyorum. 1000 lira artık 100 lira oldu eskiye göre, bayram harçlıkları bile yeğenlerim 2000 lira topluyor. Para algısını bozdular ama alış sende, bi kazak 500 lira ülkede oda marka bile değil.

Geri