80000TL Sistem Toplama

Şimdi bütçe 83k ama 80 bandında kalsa iyi olur.Ben sadece oyun için sistem istiyorum en çok oynicağım oyunlar:LoL,Valorant,Cs,Rust,Rdr,Gta,Witcher,Cyberpunk,God of War yani her tür var.
Bunlar için sizce 9070xt mi 5070ti mi emin olamadım lütfen 5080 yapıp diğer bileşenleri kötü yapmayalım dengeli bir şey olsun.Birde 3d işlemciler 2k da çok fazla performans farkı verir mi illa almaya gerek var mıdır?

Yanına 12-15 bine 2k 240hz monitör alıcam onun içinde öneri yapabilirsiniz.
Hocam 70k lara 9070xt 5070ti felan toplanırda 80k ya topluyacağınız 5080 in de bir anlamı olacağını düşünmüyorum 9070xt veya 5070ti istediğiniz şekilde bakabilirim x3d olan işlemcilerdeli l3 belleği ram gibi düşünebilirsiniz ne kadar yüksek olursa o kadar performans alırsınız düşükse ona göre performans alırsınız ana mantık budur oyun oynayacaksanız x3d ile bir sistem toplarız hocam

5070ti 80k vermem ya bütçeyi aşağı çekip alacak yada çıkarıp 5080

İşlemci 9700x yada 600x

Patroit viper venom 2x16 6000 cl 30 3700

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti 80k vereceğime intihar ederim
Hocam bu 85 bin civarı yapıyor

5070ti 80k vermem ya bütçeyi aşağı çekip alacak yada çıkarıp 5080
Parça kalitesini gereksiz düşürmeninde bir anlamı yok ekran kartına para ayrılacak diye psu işlemciden kısmanın bir anlamı yok zaten bu sistemler 4 5 sene rahat şekilde idare edecektir

Parça kalitesini gereksiz düşürmeninde bir anlamı yok ekran kartına para ayrılacak diye psu işlemciden kısmanın bir anlamı yok zaten bu sistemler 4 5 sene rahat şekilde idare edecektir
Verdiğim ürünlerde kalite sorgulama bana daha iyisini daha iyi fiyata verebilirsen buyur bekliyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa güzel bu arada bu kasanın içinde sağlam güç kaynağı var ama 5080 dizip 750w psuda yakışmıyor be hocam

Neden böyle düşünüyosunki senin dediğin opel arabaya ferrari motoru takmaya benziyor
Hmmm bilgisiz olduğunuz aşikar bunu sizi küçümsemek için asla söylemiyorum aksine sizi aydinlatmak isterim sonucta herkes bir şey bilmek zorunda değil senin bilip benim bilmediğim çok şey vardır

Kullandığım parçaları kısaca açıklayacağım

FPs için ekran kartını söylemem gerekmiyor

5080...

Anakart b620 bile alsa aynı fps alacak sizin kalite diye tabir ettiginiz x870e ile de aynı performansı alacak

Benim önereceğim en ucuz atx anakarttir sebebi phantom büyük bir soğutucu ve atx anakart almak çok mantıklı bir yoldur

Sıvı soğutma gereksiz

Verdiğim psu kasa işini çok rahat görür

Verdiğim ram hynix a olan en ucuz ram istersen 1 trilyonluk ram al daha iyi performans almicaksin

Sadece işlemci konusunda kararsiz olduğum için çok seçenek sunamadim

Hmmm bilgisiz olduğunuz aşikar bunu sizi küçümsemek için asla söylemiyorum aksine sizi aydinlatmak isterim sonucta herkes bir şey bilmek zorunda değil senin bilip benim bilmediğim çok şey vardır

Kullandığım parçaları kısaca açıklayacağım

FPs için ekran kartını söylemem gerekmiyor

5080...

Anakart b620 bile alsa aynı fps alacak sizin kalite diye tabir ettiginiz x870e ile de aynı performansı alacak

Benim önereceğim en ucuz atx anakarttir sebebi phantom büyük bir soğutucu ve atx anakart almak çok mantıklı bir yoldur

Sıvı soğutma gereksiz

Verdiğim psu kasa işini çok rahat görür

Verdiğim ram hynix a olan en ucuz ram istersen 1 trilyonluk ram al daha iyi performans almicaksin

Sadece işlemci konusunda kararsiz olduğum için çok seçenek sunamadim
Hocam zaten çok bilgim yok olsa forumda bunu sormam yani bana mantıksız geldi sadece dediğiniz tarz ama o sistem aşıyor beni en fazla 83'e çıkabilirim

Alakası yok kalite düşürmeeyle adam gamebooster PSU koymamiş ki :D işlemci kısmaya gelince bu işlemcilere istediğinizi yapın 2k reste verecekleri aynı değerler. 1080p low settings testleri gören herkes 78003d diye kendini parcaliyor

Alakası yok kalite düşürmeeyle adam gamebooster PSU koymamiş ki :D işlemci kısmaya gelince bu işlemcilere istediğinizi yapın 2k reste verecekleri aynı değerler. 1080p low settings testleri gören herkes 78003d diye kendini parcaliyor
Ben 2k ultra oynicam 9600x ile 7800x3d aynı performansı mı verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri