Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

Sonuç:

Dövme yaptırmak suç veya günah mı? (konunun yönü ve gidişatı bu tarafa kaydı...)

Dini veya Milli Kesim: Hem günah hem kötü bir iş, hem de çirkin, ahlaki olmayan bazı durumlara işaret eder veya fıtrata aykırı hatta aşırısı zinaya varacak sonuçlara gebedir...

Sosyal veya Liak kesim: Ne suç ne de günahtır, dileyen dilediğini yapar, dilediği gibi yaşar... Dövme yaptırmak estetik bir anlayış ve güzel görünüş isteği, kendini ifade tarzıdır, renkler ve zevkler tartışılmaz.

ŞAHSİ FİKRİM: Ben çıkarlarım gereği eğer yeni bir din veya felsefe üzerinde bu konuyu maddeleştirseydim kesinlikle Dövme ve Piercing tarzı şeyleri dışlardım, çünkü bana göre ne yararı var ne de anlamı var... Hiç bir faydası olmayan şeyler benim çıkarlarıma uymaz, boşuna işlerdir. Olayı böyle değerlendiriyorum. Kız meselesinde ise şüphe edilmesinde bence hiç bir mahzur yok, bu devirde kimseye güven olmaz, hayatınıza eş seçecek iken çok daha dikkatli olmak bence elzem. Konunun açılması bence normal, ne absürt konular açılıyor, bu hiç bi şey kalır onların yanında.
Bunun yanında kız tarafına ne kadar suç isnat edilirse aynısı erkek tarafı için de gereklidir. Kızlar şeytan da erkekler melek değil veya tersi de geçerli değil yani.

Ben her insana saygı duymam, sadece karakteri yüksek insanlara saygı duyarım. İnsan bile sayılamayacak yaratıklara insan demek bile ayıptır bana göre. Dolayısı ile herkes herkese saygı duymalı gibi bir anlayışı ben red ederim. Saygı ve sevgi sadece hak edene gösterilir.
İşte bende sana katılıyorum

Satanist falan mı olduğunu düşünüyorsun?
Davranışları normalse süs olsun diye yaptırmıştır başka amaç arayıp takıntı haline getirme kardeş.

Arkadaşlar merhaba benim bi kız arkadaşım var bugün krop giymiş orda fark ettim belinde 2 tane kelebeğe benzer dövme var bunun anlamı kötü birşeye geliyo demi tam bilmiyomda siyah kelebek napmam lazım
"Bildiğim kadarıyla" esc dövmesiydi o

Arkadaşlar merhaba benim bi kız arkadaşım var bugün krop giymiş orda fark ettim belinde 2 tane kelebeğe benzer dövme var bunun anlamı kötü birşeye geliyo demi tam bilmiyomda siyah kelebek napmam lazım
Hemde 2 tane mi 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri