waffleseverim
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan onu denedim ama öyle olmuyor takılmıyor
Şuan onu denedim ama öyle olmuyor takılmıyor
Öyle takılmamasının sebebi soğutma bloğunun ters olması zaten.Şuan onu denedim ama öyle olmuyor takılmıyor
bu arada senin ramlarde yanlış takılı 1 ve 3 e takılması lazom ramlarin
bu arada senin ramlarde yanlış takılı 1 ve 3 e takılması lazom ramlarin
Ona dikkat etmemiştim, aynen Dual Channel olarak 1-3 / 2-4 şeklinde.Şuan onu denedim ama öyle olmuyor takılmıyor
Bugün termal macun aldım işten sonra yapacağım ve sizde termal macun nasıl sürülür videosu var mı youtube bakıyorum herkes farklı gösteriyorOna dikkat etmemiştim, aynen Dual Channel olarak 1-3 / 2-4 şeklinde.
Bana kalırsa hem soğutucu hem de ramleri söküp, tekrar bi' termal macun ile yeniden montaj iyi olur.
Öyle takınca siyah ekran hatası alıyorumbu arada senin ramlarde yanlış takılı 1 ve 3 e takılması lazom ramlarin
Bugün termal macun aldım ozaman Soğutucuyu söküp tam tersi yapacağım fanlarida 1.3 yapacağım doğru mu anladımÖyle takılmamasının sebebi soğutma bloğunun ters olması zaten.
Tamamen söküp bloğun yönünü kasa önü fanlardan gelen hava akışına doğru çevirip, fanları da o tarafa doğru takman lazım.
Bu şekilde ön taraftan gelen hava sirkülasyonuyla fanlar daha doğru akım alıp geriye doğru sıcak hava da egzoz fanından dışarıya tahliye edilir.
Soğutucuyu tam aksi yönde takıp, termal macunu da işlemci üzerine X şeklinde sürebilirsin.Bugün termal macun aldım işten sonra yapacağım ve sizde termal macun nasıl sürülür videosu var mı youtube bakıyorum herkes farklı gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle takınca siyah ekran hatası alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün termal macun aldım ozaman Soğutucuyu söküp tam tersi yapacağım fanlarida 1.3 yapacağım doğru mu anladım