Çözüldü✓ RX6700 Siyah Ekran Hatası

Son çıkan 25.5.1 sürücüsünü kullanıyorsan sorun yaşayan bir kaç kişi gördüm, 25.3.1 en stabil sürücü, ona dönmen en iyisi olur.

bende r7 5700u var vega8 24.1.1 kullanıyorum sorunu yok

Ekran kartının vadesi dolmuş. Yeni GPU almanın vakti gelmiş, üretici olarak da tercihinizi NVIDIA'dan yana kullanın.
Geldi yine ucube AMD haterları. Kanka baydınız artık be, tamam 40k verip en iyi kartı sen aldın, diğer kartların hepsi çöp Nvidia kraldır. Forumun anasını ağlattınız, gelen sizin yüzünüzden forumdan gidiyor.

Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri. Çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım oyunları indirmeye aldım ve bıraktım 3 saat sonra aynı şekilde siyah ekran verdi çıldırmak üzereyim. Sizce sorun ne ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
25.3.1 kullanın hocam rx6000 serisinden 25.5.1 problemli uzun süre olmadan düzelteceklerdir.

Ekran kartının vadesi dolmuş. Yeni GPU almanın vakti gelmiş, üretici olarak da tercihinizi NVIDIA'dan yana kullanın.
yok arkadaş hangi amd kartını görürse bunu yapıyor :D nvidia ile ilgili tonlarca konu açıldı driver problemleri ile o zaman neden yorum yapmıyorsun ? 10 kere falan gördüm şunu yaptığını insanları yanlış bilgilendiriyor şuna bi perma ban atsanız ferahlayacağız forumca.

Düzeltme: win10 da denedim o driverı aynı sorunu yaşadım. Win11 de güncel driverdayım şuan aynı sorunda dediğinizi tekrar deneyeceğim
Eğer yine aynı sorunu yaşarsan son olarak 24.12.1 sürümünü dene. Bende şu an 24.12.1 kullanıyorum, genelde olası sorunlarla karşılaşmamak için 1 sürüm geriden gelirim. Kullandığım sürüm gayet stabil.

Eğer yine aynı sorunu yaşarsan son olarak 24.12.1 sürümünü dene. Bende şu an 24.12.1 kullanıyorum, genelde olası sorunlarla karşılaşmamak için 1 sürüm geriden gelirim. Kullandığım sürüm gayet stabil.
bende öyle 7000 ve 9000 serisi kartlarda problem olmadığını bile bile 25.3.1 de kalıyorum şu an 1-2 haftaya geçerim en rahatı.

Geldi yine ucube AMD haterları. Kanka baydınız artık be, tamam 40k verip en iyi kartı sen aldın, diğer kartların hepsi çöp Nvidia kraldır. Forumun anasını ağlattınız, gelen sizin yüzünüzden forumdan gidiyor.
Yok az kaldı bu, nvidiayi yaratıcı ilan edip tapmalisin keza ben öyle yapacağım yeter ki Nvidia fanı sussun.

bende öyle 7000 ve 9000 serisi kartlarda problem olmadığını bile bile 25.3.1 de kalıyorum şu an 1-2 haftaya geçerim en rahatı.
2 ay önce indirmişim ama çekindiğim için halen geçmedim. Driver problemleri artık nadir yaşanıyor fakat RX 500 serisinden dolayı bende alışkanlık oldu artık o.O2 Madem konusu açıldı herhangi bir problem yoksa bende geçeyim artık 25.3.1'e.
1747001624181.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,488
Üyeler
174,379
Son üye
1836685
Geri