Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

Sizce donanım olarak hangi opsiyonlar mutlaka olmalı
Austral da adam gibi donanımı olan paket elektrik koltuk elektrikli bagaj vs. 200bg olan e tech techno esprit alphine. onlarda yaklaşık 2 milyon tl. Araba çok güzel de birazcık boş. Hybrid de sadece elektrikli bagaj var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Austral da adam gibi donanımı olan paket elektrik koltuk elektrikli bagaj vs. 200bg olan e tech techno esprit alphine. onlarda yaklaşık 2 milyon tl. Araba çok güzel de birazcık boş. Hybrid de sadece elektrikli bagaj var.
Jaeeco J7 de çok güzel. Bizde uzun süredir 1.8m a suv bakıyoruz. Babamı ikna edebilirsem Tesla yoksa austral veya DS7 alacağız bu civarlarda bir şey

Son düzenleme:

Jaeeco J7 de çok güzel. Bizde uzun süredir 1.8m a suv bakıyoruz. Babamı ikna edebilirsem Tesla yoksa austral veya DS7 alacağız bu civarlarda bir şey
Boş derken neyi kastediyorsunuz

ben olsam rav4 alırdım
Yine yeni kasası bütçemizi aşıyor hocam

2018 model 150.000 km 4 çeker rav4 ü 1.5-1.6 milyona bulunabiliyor. Tabi 7 yaşında bir araca o kadar para vermek istemiyor olabilirsin ama yine de bir düşün derim.
Güncel bir görünümü olsun istiyorum açıkçası

2 ay önce 1.7 ye 5008 gt aldım 2022 model gerek performans olsun gerek konfor olsun gerek malzeme kalitesi gerek sürüş keyfi olsun çok memnunum. Kesinlikle DS7 ve ya 3008 GT öneririm ama 1 numaralı önerim DS7 1.6 purtech 225 lik olanlar. 2022 üstü makyajlı kasa 1.5bluehdi da olabilir .

Hybrid austral bakabilirsin

SUV piyasasinin krali tucsondur ve cidden cok tutulan bir aracdir diger araclara gore satisi hizlidir saglam performansli donanimli bir aractir sahsen cok fazla arac deneyimlemis biri olarak soyluyorum
Hocam bugün bayilerde gezdim gerçekten en göz alıcı olan tuscon yalnız 2024 sonrası iç tasarımı beğenmeme rağmen öncesi pek içimi açmıyor. Hem bütçeme uygun hem yeterli gelecek motor seçeneği ve paketi ne sizce?

Hocam bugün bayilerde gezdim gerçekten en göz alıcı olan tuscon yalnız 2024 sonrası iç tasarımı beğenmeme rağmen öncesi pek içimi açmıyor. Hem bütçeme uygun hem yeterli gelecek motor seçeneği ve paketi ne sizce?
Acikcasi liste fiyatina bakma bayide en az 100-150 dusuyorlar ciddi aliciysan. Onun disin daha yeni subatta 1.6 gdi elite paket 2017 model aracimi sattim 103 binde mi neydi sonrasinda martta da 1.6 tgdi eliteplus 2025 sifir bayidenn aileme aldim suan asiri memnunlar tamami ile sana kalmis paket secenegi ama benim tavsiyem 1.6 tgdi elite den dusugu olmasin.

Acikcasi liste fiyatina bakma bayide en az 100-150 dusuyorlar ciddi aliciysan. Onun disin daha yeni subatta 1.6 gdi elite paket 2017 model aracimi sattim 103 binde mi neydi sonrasinda martta da 1.6 tgdi eliteplus 2025 sifir bayidenn aileme aldim suan asiri memnunlar tamami ile sana kalmis paket secenegi ama benim tavsiyem 1.6 tgdi elite den dusugu olmasin.
Benzinli Prime plus pakete 2250 gibi bir fiyat verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,004
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri