evet fiyat iyi. Ama ozellik olarak zayif donanim gibi geliyor ama beklentine gore degisir ozellikleri sana yeterli ise sorun yok.Benzinli Prime plus pakete 2250 gibi bir fiyat verdiler
evet fiyat iyi. Ama ozellik olarak zayif donanim gibi geliyor ama beklentine gore degisir ozellikleri sana yeterli ise sorun yok.Benzinli Prime plus pakete 2250 gibi bir fiyat verdiler
Fiyatı zaten bütçemi direkt aşıyor hocam bayi fiyatı dediğiniz gibi sitelerin altında amaevet fiyat iyi. Ama ozellik olarak zayif donanim gibi geliyor ama beklentine gore degisir ozellikleri sana yeterli ise sorun yok.
ikinci elde cok rahat bulursun adam akilli istersen ornek atayim.Fiyatı zaten bütçemi direkt aşıyor hocam bayi fiyatı dediğiniz gibi sitelerin altında ama
aslinda azina kadar dolu dusuk km de 2017-2020 kasalar efsanedir bizzat kullandigim icin diyorum full azina kadar dolusunu bulursun dusuk km de. 2022-2023 modelde kotu degil ama sen bilirsin.Hocam 2024 sonrası makyajlı olanlar zor maalesef önceki kasanın iç tasarımını pek beğenmiyorum
Hocam 2024 sonrası makyajlı olanlar zor maalesef önceki kasanın iç tasarımını pek beğenmiyorum