Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

Sizce donanım olarak hangi opsiyonlar mutlaka olmalı
Austral da adam gibi donanımı olan paket elektrik koltuk elektrikli bagaj vs. 200bg olan e tech techno esprit alphine. onlarda yaklaşık 2 milyon tl. Araba çok güzel de birazcık boş. Hybrid de sadece elektrikli bagaj var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Austral da adam gibi donanımı olan paket elektrik koltuk elektrikli bagaj vs. 200bg olan e tech techno esprit alphine. onlarda yaklaşık 2 milyon tl. Araba çok güzel de birazcık boş. Hybrid de sadece elektrikli bagaj var.
Jaeeco J7 de çok güzel. Bizde uzun süredir 1.8m a suv bakıyoruz. Babamı ikna edebilirsem Tesla yoksa austral veya DS7 alacağız bu civarlarda bir şey

Son düzenleme:

Jaeeco J7 de çok güzel. Bizde uzun süredir 1.8m a suv bakıyoruz. Babamı ikna edebilirsem Tesla yoksa austral veya DS7 alacağız bu civarlarda bir şey
Boş derken neyi kastediyorsunuz

ben olsam rav4 alırdım
Yine yeni kasası bütçemizi aşıyor hocam

2 ay önce 1.7 ye 5008 gt aldım 2022 model gerek performans olsun gerek konfor olsun gerek malzeme kalitesi gerek sürüş keyfi olsun çok memnunum. Kesinlikle DS7 ve ya 3008 GT öneririm ama 1 numaralı önerim DS7 1.6 purtech 225 lik olanlar. 2022 üstü makyajlı kasa 1.5bluehdi da olabilir .

Hybrid austral bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,587
Üyeler
173,838
Son üye
Ayberko11
Geri