SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 609
- Bütçe
- 65000
Merhabalar, bütçem gördüğünüz gibi 65.000₺ ancak 60.000'i çok geçmezseniz sevinirim. Bu paraya 2K bir sistem almayı düşünüyorum. Sistem genelde işlemcinin tek çekirdeğini "yalayan" ETS2, BeamNG.drive gibi oyunlar için kullanılacak ve render falan yapılmayacak. Marka takıntım yok, 2-3 seneye bozulmasın, uzun süre dayansın yeter."İleride xx işlemciyi xx işlemciyle değiştirirsin diye önü açık soket yaptım ama işlemciyi düşürdüm" demeyin, paramın hakkını sonuna kadar almak istiyorum, o kadar. Bilgisayarı aldıktan sonra 5 sene falan bakım yapmak dışında pek ellemeyi düşünmüyorum, sistemin yavaşladığını hissettiğimde onu tamamen satar yine aynısını yaparım. Toplama sistem olur, hazır sistem olur "Şu hazır sistemde SSD'yi şuna Ram'i şuna yükselt" falan diyebilirsiniz bütçemi aşmıyorsa. İlla da Nvidia ekran kartı olacak illa AMD olacak diyen biri değilim. Hangisi daha F/P ise onu önerin. Şunu da belirteyim, sistem yaz başı alınacak yani daha 1,5 ay falan var o yüzden mesela RX 9060 XT'nin çıkmasını bekle falan diyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler