bilgisayarım 4 yıllık falan yeni format attım yapmam gerekenleri soyler misiniz? Windowsu bulutla format atıp kurmuştum başka neler yapmaliyim
eksik driver var mı nerden kontrol edicem.Windows güncellemleri yapmak.
eksik driver varmı kontrol etmek.
ekran kartı driver kurmak .
Başlat menüsüne sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girdiğinde orda sarı ! işaretli bir aygıt yoksa tüm aygıtlarının sürücüleri yüklenmiş demektir, Windows 11 çoğunu kuruyor zaten,eksik driver var mı nerden kontrol edicem.
birde ekran kartım asus rx5500xt 4gb driverinin en iyisini nerden bulabilirim tam
Hocam en güncel driverlar bazen stabil calısmıyor dediginiz iyi midir?Başlat menüsüne sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girdiğinde orda sarı ! işaretli bir aygıt yoksa tüm aygıtlarının sürücüleri yüklenmiş demektir, Windows 11 çoğunu kuruyor zaten,
1- Anakartının sitesine girip son sürüm BIOS'u indirip sonrasında yükseltip tekrardan XMP aç
2- PBO ile +200 MHz takviye yap, soğutucun güzel işlemci rahatlıkla yer
3- AMD sitesine girip driver aramadan ekran kartı modelini yazıp en güncel sürümü indir (şu an için 25.5.1)
4- Yine AMD'den X570 chipset sürücülerini indir
5- En son Windows Update'ten güncelleştirmeleri denetle
link falan atar mısınz veya video cok anladıgım isler degil hocam maalesef ozur dilerimMsı center ve intel driver support yazılımı ile driverleri kurmak.
BIOS, anakartının en güncel ve optimize ayarlara sahip olması için elzem, güncelleme yapmanı şiddetle tavsiye ederim
Ekran kartı sürücüsü için 25.5.1 bende de yüklü, hamdolsun şu ana kadar bir sorun çıkarmadı
o nedir hocamWintoys yükle.
biosa falan girdigimde bile cıkamyan bir insanim hocam o yuzden biraz daha yardımcı olabilirseniz musaitseniz tabi cok memnum olurum.BIOS, anakartının en güncel ve optimize ayarlara sahip olması için elzem, güncelleme yapmanı şiddetle tavsiye ederim
Ekran kartı sürücüsü için 25.5.1 bende de yüklü, hamdolsun şu ana kadar bir sorun çıkarmadı