Çözüldü✓ Kasa+Sıvı soğutma önerisi

cyde

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar arkadaşlar elimde 9800x3d atx anakart ve enermax 1350 wattlık bir psu var bunlara uygun bir kasa ve soğutma arıyorum aklımdaki soğutma artic liquid freezer 3 420 argb. psuma ve üstte 420 mm takılabilcek bir kasa arıyorum ne öneririsiniz acaba? kafamda lian li o11 dynamic evo rgb vardı fakat fansız çıkması açıkçası beni soğuttu ortalama bütçem bu 2 li için 10-15 k

Merhabalar arkadaşlar elimde 9800x3d atx anakart ve 1350 wattlık bir psu var bunlara uygun bir kasa ve soğutma arıyorum aklımdaki soğutma artic liquid freezer 3 420 argb

Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB​

Deepcool morpheus bakabilirsin görüntü anlamındada güzel hemde baya geniş ve elindeki parçaların boyutunu destekliyor eğer merakın varsa @shaco27 forumdaşıma sorabilirsin kendisi kullanıyor ve deneyimlerini sana sunacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: cyde
Deepcool morpheus bakabilirsin görüntü anlamındada güzel hemde baya geniş ve elindeki parçaların boyutunu destekliyor eğer merakın varsa @shaco27 forumdaşıma sorabilirsin kendisi kullanıyor ve deneyimlerini sana sunacaktır.
o kasayı burdan bi arkadaş daha önermişti ama satıcıları pek iç açıcı gelmedi

o kasayı burdan bi arkadaş daha önermişti ama satıcıları pek iç açıcı gelmedi
420 MM destekleyen kasa sayısı az uygun fiyatlı olarak Deepcool öne çıkıyor genelde ama satıcı bakımından maalesefki düzgün satıcı yok eğer bütçeyi zorlarım ve fanlarada ayrı olarak para ayırabilirm dersen Lian Li 011 Dynamic EVO XL bakmanı tavsiye ederim.

içinden 3 fan çıksa direk alıcağım kasa bu ve evo rgb fakat 3 lü fanına 4-5k daha vermek istemiyorum galiba dediğin gibi morpheus veya ch780 gibi bir şey yapıp 420mm sıvı sogutma ya da lancool 207+360mm çünlü 207 yi inanılmaz övmüslerdi hem fiyat hem performans olarak

içinden 3 fan çıksa direk alıcağım kasa bu ve evo rgb fakat 3 lü fanına 4-5k daha vermek istemiyorum galiba dediğin gibi morpheus veya ch780 gibi bir şey yapıp 420mm sıvı sogutma ya da lancool 207+360mm çünlü 207 yi inanılmaz övmüslerdi hem fiyat hem performans olarak
207 çok iyi bir kasa 360mm ile çok güzel performans verir şahsen 420mm alıp hem kasa hem fan bulacam gibi dertlerle uğraşacağıma 360mm alıp arkama yaslanmayı tercih ederim.

• Beğen
207 bugun indirimde al geç :)

Morpheus kasası iyidir. Her şekilde sokabilirsin. 420'yi de rahatça destekliyor.

fr_5.webp

Liqmaxflo 420 çok ucuza geliyor malum kampanyalarla morpheusla birleştirmek benimde aklımı çekiyor ama morp çok pahali

• Beğen
H6 flow asus gt 502 asus a31 gibi kasalara yönelebilirsiniz

• Beğen
Geri