🔥İndirim COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO 3.509 TL

Hocam sizin bahsettiğiniz am4 sanırım ama am5 için biosuna gayet güzel demişler ve herhangi bir eksik yok
Hayır AM5 anakart ve aldığımız modelde buydu
İlk geldiğinde bios yoktu servise gitti geldi gene yoktu bir kez daha gitti geldi ve hala çalışmadı bu sefer kendimiz bios için uğraştık ama kısa devre yaptı en sonunda iadesini verip başka modele yöneldik.

Hayır AM5 anakart ve aldığımız modelde buydu
İlk geldiğinde bios yoktu servise gitti geldi gene yoktu bir kez daha gitti geldi ve hala çalışmadı bu sefer kendimiz bios için uğraştık ama kısa devre yaptı en sonunda iadesini verip başka modele yöneldik.
Yani arızalı model göndermişler sizin derdiniz başka yani anladım ama diğer forumda bu attığın aynı anakart için güzel yorumlar vardı

Ben de B650 overclock yapılabilir diye aldım +100 PBO, -10 CO yapınca oyunda sistem çat diye kapanıyor.

3500e bunun beyazlı modeli vardı amd icin yazılımı berbat uzak durun diye yazdıklarından almamıstım markadan uzak durulmasını gerektigni yazmıstı en az 10-15 kişi

Bence alınmaz, zamanında aldım biosu cok kötü overclock potansiyeli berbattı ve arızalandı. (Baska bir anakartı için)
Bu üreticinin hiçbir ürünü alınmaz, umurlarında değil desteği yok bir şeyi yok.
En kalitesiz bileşen markasi olabilir.

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart​

kullanıyorum. Dediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Çok güzel OC yapıyorum ryzen 5 7600 5.4ghz ile kullanıyorum. Daha çok bütçe varsa almazdım ama düşük bütçe için fp olduğunu düşünüyorum
Yeni çıkmış bir anakart. Fiyatına göre oldukça iyi geldi.

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart​

kullanıyorum. Dediğin hiçbir şeye katılmıyorum. Çok güzel OC yapıyorum ryzen 5 7600 5.4ghz ile kullanıyorum. Daha çok bütçe varsa almazdım ama düşük bütçe için fp olduğunu düşünüyorum

7500f islemci var sizce Alınır mı?? Baska ne oneririsniz bu bütçede

7500f islemci var sizce Alınır mı?? Baska ne oneririsniz bu bütçede
Bu paraya başka bişey çıkmaz 4200 civarına biostar vardı bir de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de B650 overclock yapılabilir diye aldım +100 PBO, -10 CO yapınca oyunda sistem çat diye kapanıyor.
Bu anakartin problemi değil
Mbo limit +200 -30 ile kullanıyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,835
Üyeler
174,250
Son üye
Maunix
Geri