Gta 6 için PlayStation 5 şart mı?

hem bekleyemem hem de pc yükseltemem diyorsan 2. el ps5 almaya bak

Fake hesap değil ama fena fanboyluk yapıyosun uyuzuma gitti
ne fanboylugu yapıyorum oyunda rt var en iyi rt yi nvdia veriyor en performanslı şekilde amd bunu veremiyordu yıllardır ama 9000 serisi ile baya iyileştirdi 2027-2028 de iyi performans için 9000 lazım amd de demenin neresi sorun yada nvdia da 3000 lazım demenin

imzamda ki sistem için tahminleriniz nedir gta 6 için

ne fanboylugu yapıyorum oyunda rt var en iyi rt yi nvdia veriyor en performanslı şekilde amd bunu veremiyordu yıllardır ama 9000 serisi ile baya iyileştirdi 2027-2028 de iyi performans için 9000 lazım amd de demenin neresi sorun yada nvdia da 3000 lazım demenin
Rt performansı düşük ztn amd kartların lakin bu değil ki hiç oynanmaz sen nvidia kart kullanırsın rt max yaparsın geçersin ben ayarlardan rt low yaparım yine oynarım rt benim için pek önemli değil çünkü

Rt performansı düşük ztn amd kartların lakin bu değil ki hiç oynanmaz aen nvidia kart kullanırsın rt max yaparsın geçersin ben ayarlardan rt low yaparım yine oynarım rt benim için pek önemli değil çünkü
işte onu yapamıyacaksın zorunlu rt açık demek ayar yapamıyorsun demek max pat traysing efectini low yaparsın rt yi yapamıyorun onu anlatmaya çalısıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imzamda ki sistem için tahminleriniz nedir gta 6 için
baya iyi oynatır 4070 süper baya güçlü kart 4000 serisinde hiçbir sorun olmaz

AMD'nin RT'si hala kötü. Millet 5070 Ti rakibi diye gitti 9070 XT aldı ancak 9070 XT, 5070'in RT performansı kadar bile performans veremiyor. Bu yüzden gittim 5070 aldım, AMD hâlâ yerinde saymaya devam etsin anca.

işte onu yapamıyacaksın zorunlu rt açık demek ayar yapamıyorsun demek max pat traysing efeectini low yaparsın rt yi yapamıyorun onu anlatmaya çalısıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baya iyi oynatır 4070 süper baya güçlü kart 4000 serisinde hiçbir sorun olmaz
Her türlü optimize edeceklerdir koskoca rockstar yüksek kartlara oyun yapmaz diye düşünüyorum

AMD'nin RT'si hala kötü. Millet 5070 Ti rakibi diye gitti 9070 XT aldı ancak 9070 XT, 5070'in RT performansı kadar bile performans veremiyor. Bu yüzden gittim 5070 aldım, AMD hâlâ yerinde saymaya devam etsin anca.
Vay be diğer arkadaşa haksızlık etmişim en azından biraz doğruyı söylüyomuş 9070xt yerine 5070 almış övünüyor bide..

Bu tercih ancak render yazılım vs ile uğraşanların yapacağı tercih oyun için çok saçma

Her türlü optimize edeceklerdir koskoca rockstar yüksek kartlara oyun yapmaz diye düşünüyorum
optimize ederde 2027 de ki şartlar yada 2028 ile şuan bir degil adam derse ben bunu ön gördüm bir şey diyemeyiz 2027 için şimdiden rt performansı yüksek kart alıp beklemek en mantıklısı eski kartlara ve vram i düşük kartlara artık yatırım yapılmaz.

Geri