İŞLEMCİM 90-95 DERECELERDE ÇALIŞIYOR

Hocam mining yapılsa performans düşüşü yaşanmaz mı çünkü herhangi bir performans değişikliği yok furmark testine sadece sıcaklık değerleri fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar işimi görmeye yetermi hocam ne çaplı bir işi düşüşü sağlar birde ekran kartı macununu bir bilgisayarciya temizletsem ne kadar tutar tahmini

Bu sistem için fazlasıyla yeterli olur merak etmeyin. Ekran kartı macun değiştirme videosu izleyin, çok basit bir şey.

cmos reset dener misiniz biosta ayar bozuk olabilir

Hocam naptınız aldınız mı yeni soğutucu
Soğutucunun kurulumunu yaptım öncelikle hocam alacak arkadaşlara şunu blirtmek istiyorum soğutucunun ayakları anakartta bulunan braketlere yetişmiyor yani tek başınıza mönte etmeniz çok zor diyelim bir şekil monte ettiniz vidaları tam sıkmamanız gerek aksi halde soputucu işlemciye baskı yapar onun haricinde ısı değerlerin yükte 90 95 den 60 65 e düştü ama tekrardan değiniyim eğer bu soğutucuyu almaya kararlıysanız yanında ekstra braket alın yoksa kurulumu yaparken sinirden anakarttanda olmayın.

Soğutucunun kurulumunu yaptım öncelikle hocam alacak arkadaşlara şunu blirtmek istiyorum soğutucunun ayakları anakartta bulunan braketlere yetişmiyor yani tek başınıza mönte etmeniz çok zor diyelim bir şekil monte ettiniz vidaları tam sıkmamanız gerek aksi halde soputucu işlemciye baskı yapar onun haricinde ısı değerlerin yükte 90 95 den 60 65 e düştü ama tekrardan değiniyim eğer bu soğutucuyu almaya kararlıysanız yanında ekstra braket alın yoksa kurulumu yaparken sinirden anakarttanda olmayın.
Hocam hortlatmış oluyorum biraz konuyu ama ekstra braketten kastınız ne? bu soğutucu zaten mandalla brakete takılmıyor muydu? Takması zahmetli eğer bu işi kolaylaştıracak braket varsa bende alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri