2k için pc önerir misiniz

FujiFiji

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
40000
360 hz 2k monitör almayı düşünüyorum onu güzelce besleyecek pcde lazım, çoğunlukla fps oyunlarında akıyorum bütçem fazla yok mümkün olduğunca az harcamaya çalışacağım ekran kartı fazla önemli değil ilerde geliştirme yapabilirim şimdilir fps oyunlarında güçlü bir sistem lazım veya başlangıç seviyesinde fakat anakart, psu bu ikisinin iyi olduğu bir sistemde yeterli

RTX 4060Tİ RYZEN 5 5600 lü bi pc toplamanı veya hazır almanı öneririm.

360 hz 2k monitör almayı düşünüyorum onu güzelce besleyecek pcde lazım, çoğunlukla fps oyunlarında akıyorum bütçem fazla yok mümkün olduğunca az harcamaya çalışacağım ekran kartı fazla önemli değil ilerde geliştirme yapabilirim şimdilir fps oyunlarında güçlü bir sistem lazım veya başlangıç seviyesinde fakat anakart, psu bu ikisinin iyi olduğu bir sistemde yeterli
bütçe 41.599 a çıkarsa 32gb yapabilirsiniz

Bence bişey olur en kayılmayacak 2 parça zaten 2.ele
işlemci 2. elde en risksiz parça
ekran kartı da işini biliyorsan yine risk yok.
bütçe 41.599 a çıkarsa 32gb yapabilirsiniz
şuna zorla bütçeyi güzel sistem.

işlemci 2. elde en risksiz parça
ekran kartı da işini biliyorsan yine risk yok.

şuna zorla bütçeyi güzel sistem.
Hmm diyorum ki 9800x3d ye mi kaysam yavaş yavaş sağlam bir pc toplasam daha iyi olur gibi öncelikle kasa ve anakart önerisi yapabilir misiniz anakart 9800x3d ye uyumlu olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm diyorum ki 9800x3d ye mi kaysam yavaş yavaş sağlam bir pc toplasam daha iyi olur gibi öncelikle kasa ve anakart önerisi yapabilir misiniz anakart 9800x3d ye uyumlu olsun
Yani bu 40000 TL ile ekran kartı ve işlemci olmadan diğer parçaları tamamlamak istiyorum bir nevi

Yani bu 40000 TL ile ekran kartı ve işlemci olmadan diğer parçaları tamamlamak istiyorum bir nevi
40000e ekran kartı ve işlemci dahil değilse uzay mekiği kurarsın hocam :)

9800x3d 20 bin
hadi fps oynancak 7800xt 20 bin
40 bin yapıyor :(

40000e ekran kartı ve işlemci dahil değilse uzay mekiği kurarsın hocam :)
He işte aynen 1 ay sonra filan alırım diyorum ekran kartı ve işlemciyi alana kadarda bir şeylerle idare ederim

9800x3d 20 bin
hadi fps oynancak 7800xt 20 bin
40 bin yapıyor :(
Yok hocam yanlış anladınız onları 1 ay sonra alayım şimdilik diğer bileşenlerden başlayayım diyorum

He işte aynen 1 ay sonra filan alırım diyorum ekran kartı ve işlemciyi alana kadarda bir şeylerle idare ederim

Yok hocam yanlış anladınız onları 1 ay sonra alayım şimdilik diğer bileşenlerden başlayayım diyorum
kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım :(
o zaman hocam bir dakikanızı isteyeceğim

@FujiFiji buyrun hocam toplam maliyet 34.388 tl
anakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOoqsUx3U4cWOnajpixMRbyYK6yiKd-l_R8RDfClGD7D07y9Kax3S
ssd
kasa
psu
soğutucu

Son düzenleme:
kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım :(
o zaman hocam bir dakikanızı isteyeceğim

@FujiFiji buyrun hocam toplam maliyet 34.388 tl
anakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?srsltid=AfmBOoqsUx3U4cWOnajpixMRbyYK6yiKd-l_R8RDfClGD7D07y9Kax3S
ssd
kasa
psu
soğutucu
Eyw hocam kasa değiştirmelik sadece kalan parçalar güzel ama bu psu güzel mi emin olamadım

Geri