Öneri Bu iki model psudan hangisini almalıyım (MSI vs FPS)

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
2
İki psudan hangisi arkadaşlar:

1-https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a1000gl-gen5-1000-w-fiyati,786751755.html
2-https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html

Merhaba, ikisi de segment olarak benzer, msi mag850gl almış ve iade etmiştim, gürültülü çalışıyordu. FPS ile ilgili bir deneyimim yok ama dediğim gibi kalite olarak fena ürünler değiller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşın tavsiye ettiği ürün, diğer ikisinden de bir tık daha iyi, Nebi Akgün'ün rehberine bir bak derim.

Rehber:

Son düzenleme:
Yok hocam ya düşündüm bunu da ama yine de msi ya da fsp dişünüyorum ama teşekkür ederim
Çok ilginç.. İkisi de fark etmez. Biri aslen anakart üreticisi diğeri fason psu yapar. Zaten MSI'da üreten FSP.. Üzerine MSI markasını basıp veriyor..

Vita GM enermax revolutiondan daha iyi. Ama aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum. Enermax'ı al geç.
1000037950.webp

Ben de ilk enermax düşünmüştüm ama bazı arkadaşlar 1350 w lık kartı o kadar ucuza vermelerinden belli enermax raijitek vb alınmaz falan dedi kafam karıştı
Vita GM enermax revolutiondan daha iyi. Ama aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum. Enermax'ı al geç.
Alıntıyı görüntüle
Çok ilginç.. İkisi de fark etmez. Biri aslen anakart üreticisi diğeri fason psu yapar. Zaten MSI'da üreten FSP.. Üzerine MSI markasını basıp veriyor..

Ben de ilk enermax düşünmüştüm ama bazı arkadaşlar 1350 w lık kartı o kadar ucuza vermelerinden belli enermax raijitek vb alınmaz falan dedi kafam karıştı
Kimmiş o arkadaşlar bilgisayar bileşenleri kategorisinden banlayalım.

Enermax tr ye yeni girdi de raijintek bayadır olan bir marka. İkisi de sağlam psu üretir pişman olacağın bir modelleri yok. Yurt dışında epey tercih edilen markalar.
Ucuz olmasının sebebi enermaxın tr ye yeni girmesinden kaynaklı. Raijintek ürünleri şuan biraz daha pahalı mesela.

Kimmiş o arkadaşlar bilgisayar bileşenleri kategorisinden banlayalım.

Enermax tr ye yeni girdi de raijintek bayadır olan bir marka. İkisi de sağlam psu üretir pişman olacağın bir modelleri yok. Yurt dışında epey tercih edilen markalar.
Ucuz olmasının sebebi enermaxın tr ye yeni girmesinden kaynaklı. Raijintek ürünleri şuan biraz daha pahalı mesela.
Peki teşekkür ederim

PSU'larının yarısı A diğer yarısı C tier nasıl en iyi 5 markadan biri oluyor? İlk 10'a bile giremez bence. Seasonic, Thermaltake, NZXT, Corsair, BeQuiet, Asus, MSI, FSP, Silverstone... belki bunlardan sonra gelebilir.

PSU'yu kötülemiyorum bu arada zaten markaya değil modele bakmak lazım. Sadece dediğin şeye takıldım.

Neye dayanarak? Revolution D.F.X'te Vita GM'de agl den iyi. MSI marka diye pahalıya satıyorlar
Enermax psu yu sanr üretiyor bu şirket yeni kurulmuş bir şirket Enermax atx 3.0 a geçmeden önce cwt ile çalışıyordu o zaman gayet kaliteli bir psu idi şuan başarılı olabilir ama sanr dediğin şirket Çin menşei bir şirket cwt veya başka markalar kadar köklü ve kaliteli bir firma değil üzerine msi dediğin ürün üzerinde kırpılma olmamış orta segment psu bu dediklerime göre sanr diye alınmaz diye bir şey yok gayet kaliteli bir psu ve kendini kanıtlamış olmadığı anlamına gelmiyor ama yazdığımı okuduysan eğer ki ikisi arasında kaldıysan msi al dedim cwt üretiyor orta segment serisi fsp nin fanı kalitesiz ve cwt fsp ye göre daha iyi bir şirket olduğu için ikisi arasında msi psu önermedim bir şey önermedim ikisi arasında kalındıysa msi dedim geçtim Enermax daha f/p olabilir ki öylede şuan bir çok psu ya göre ama ikisi arasında kalındıysa diye belirttim buna şu daha iyi yazmanın bir anlamı ve gereği yok.

Msi ı üreten nasıl fsp kral bilmeden sallamayın bari msi psuyu cwt üretiyor

Senin ülkende hiç bir ürün fiyatına satılmıyor ki kanka enermax belli bir seviyede ün kazansın (kazanacağını düşünmüyorum çünkü psudan kısıp diğer bileşenlere para yatıran bir grup var) bu fiyatlara Enermax alamazsın ne kadar talep varsa fiyatına ona fiyatını yükseltilen bir ülkede yaşıyorsun

Son düzenleme:
Geri