Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

adamlar kc300 koymuslar 3500e koymak yerine 3750'ye koymuşlar 1 tane bile satılmamış oh olsun cidden zort yani hala kc300 veya renegade 2tb koymadilar

Ekler

• pc.webp
    pc.webp
    8.5 KB · Hit: 93
bunu alacağına bunu almak mantıklı değil mi

9800x3d yükseldiğinde 22k ya yalandan 21 e koyuyorlardi. 20k lara düştü hadi koysana indirimle 19 a güzel silkiyorlar.

Ben başardım beyler
Gün içerisinde gaming gecesinde 45 bin küsür olarak paylaşım yaptı. Ürünün fiyatı da 49 bin bilmem neydi. 10 dakika kala baktım fiyatı 50.600 lara çıkarmışlar, ama ilk 45 bin küsür olarak açıkladıkları fiyata da bu aradı farkı eklemişler 46.529 tl olarak. Hala alınabilir fiyatlarda ama tükürdüklerini yalamışlar.

Gün içerisinde gaming gecesinde 45 bin küsür olarak paylaşım yaptı. Ürünün fiyatı da 49 bin bilmem neydi. 10 dakika kala baktım fiyatı 50.600 lara çıkarmışlar, ama ilk 45 bin küsür olarak açıkladıkları fiyata da bu aradı farkı eklemişler 46.529 tl olarak. Hala alınabilir fiyatlarda ama tükürdüklerini yalamışlar.
Klasik türk satıcısı hocam ona yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç paraya aldın onu anlamadım 64 k gözüküyor
resimde senin
64e aldım hocam. İşlemci 7800x3d Soğutma lianli galahad 2 lite ssd nv3 ram patriot viper anakart b650 gaming plus yaptım

64e aldım hocam. İşlemci 7800x3d Soğutma lianli galahad 2 lite ssd nv3 ram patriot viper anakart b650 gaming plus yaptım
hayırlı olsun elinde eskisin ama bozulmasın

hayırlı olsun güle güle kullan hangi oyunları oynayacaksın gelince ilk :D

Geri