bunu alacağına bunu almak mantıklı değil mihttps://www.incehesap.com/iron-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76028/ insan gider 20k yapar en kötü 23k ne
neyi başardın olay nedir ?Ben başardım beyler
![]()
Obsidian | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam 5 aydır almaya çalıştığım sistemi aldım sonundaneyi başardın olay nedir ?
Gün içerisinde gaming gecesinde 45 bin küsür olarak paylaşım yaptı. Ürünün fiyatı da 49 bin bilmem neydi. 10 dakika kala baktım fiyatı 50.600 lara çıkarmışlar, ama ilk 45 bin küsür olarak açıkladıkları fiyata da bu aradı farkı eklemişler 46.529 tl olarak. Hala alınabilir fiyatlarda ama tükürdüklerini yalamışlar.Ben başardım beyler
![]()
Obsidian | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kaç paraya aldın onu anlamadım 64 k gözüküyorhocam 5 aydır almaya çalıştığım sistemi aldım sonunda
Klasik türk satıcısı hocam ona yapacak bir şey yok.Gün içerisinde gaming gecesinde 45 bin küsür olarak paylaşım yaptı. Ürünün fiyatı da 49 bin bilmem neydi. 10 dakika kala baktım fiyatı 50.600 lara çıkarmışlar, ama ilk 45 bin küsür olarak açıkladıkları fiyata da bu aradı farkı eklemişler 46.529 tl olarak. Hala alınabilir fiyatlarda ama tükürdüklerini yalamışlar.
64e aldım hocam. İşlemci 7800x3d Soğutma lianli galahad 2 lite ssd nv3 ram patriot viper anakart b650 gaming plus yaptımkaç paraya aldın onu anlamadım 64 k gözüküyor
resimde senin
hayırlı olsun elinde eskisin ama bozulmasınKlasik türk satıcısı hocam ona yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
64e aldım hocam. İşlemci 7800x3d Soğutma lianli galahad 2 lite ssd nv3 ram patriot viper anakart b650 gaming plus yaptım
sağolun hocamhayırlı olsun elinde eskisin ama bozulmasın
hayırlı olsun güle güle kullan hangi oyunları oynayacaksın gelince ilkKlasik türk satıcısı hocam ona yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
64e aldım hocam. İşlemci 7800x3d Soğutma lianli galahad 2 lite ssd nv3 ram patriot viper anakart b650 gaming plus yaptım
bi cyberpunk 2k full grafikte denerim hocam yahayırlı olsun güle güle kullan hangi oyunları oynayacaksın gelince ilk![]()