🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Yakında üstüne para alicaz😂😂

gördüm gamigen de %25 inidirm direkt mi geliyor iyzico da göremedim onun kampanyasını

Para kaç dakika geliyor

Hocam iki uygulamadan da hesap açıp, ikisinde de hesabımı kimlikle doğruladım. Sonra alışveriiş kısmında iyizico yu seçip parolapara nın kartını girdim ve satın aldım. Satın aldıktan sonra parolapara uygulamasına 400 tl geri ödeme geldi. İyizico ya bir şey gelmedi?? Yani şu an 400 tl indirim oldu sadece?

İyzico uygulamasından sepete ekliyorum ama olmuyor. Hesabada giriş yapılmıyor. Chromeden deniyorum iyzico öde diyorum uygulamaya atıyor ama ödeme olmuyor.

Ekler

• 1000045162.webp
    1000045162.webp
    109.8 KB · Hit: 134
Hocam iki uygulamadan da hesap açıp, ikisinde de hesabımı kimlikle doğruladım. Sonra alışveriiş kısmında iyizico yu seçip parolapara nın kartını girdim ve satın aldım. Satın aldıktan sonra parolapara uygulamasına 400 tl geri ödeme geldi. İyizico ya bir şey gelmedi?? Yani şu an 400 tl indirim oldu sadece?
Aga ciddi saçmalık. Bir de kampanyaya katıla basmam gerekiyormuş. Boşuna aldık iade ediyorum

Bu soğutucunun kutusundan ENERMAX ETC521 termal macun çıkıyormuş 6.1 w/mk yazıyor sizce ryzen 5 7500f için yeterli olur mu?

Siparişi nasıl iptal edeceğim. Öyle bir seçenek yok sitede

Teşekkürler İyzico ve Parolapara ile Phantom Spirit 200 liraya geldi

detaylı anlata bilen varmı parayı iade alınca geri karta atabiliyozmu tekmi ürün alabiliyoz

Geri