vgkllltaha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 131
2000 tl ye yazılımım olan klavye ne var
2000 tl ye yazılımım olan klavye ne var
iyi mi? knk bir tane abiye önereceğimde ama tabii ki sana güveniyorum![]()
Redragon K530 Pro Draconic Siyah Gaming Klavye
Yerleşik yükseltilmiş 3.0/5.0 Bluetooth ve 2.4Ghz kablosuz yongalar ile K530 Pro, tüm cihazlar için gerçek kablosuz ve gecikmesiz bağlantı sunar.www.gaming.gen.tr
3 ayrı kişi kullanıyoruz gerçekten kaliteli ve güzel.iyi mi? knk bir tane abiye önereceğimde ama tabii ki sana güveniyorum
eyvallah sağolasın araştırdım iyi duruyor3 ayrı kişi kullanıyoruz gerçekten kaliteli ve güzel.
Patlattın akşam akşam komik şakawraitthen mad 60-68 alin
Akko fun 60 pro2000 tl ye yazılımım olan klavye ne var
incehesap ta 1700 tl knk 300tl farkla gaming gen tr den alınır mı? ben kendi pc mi gaming gen tr den aldım ondan soruyom incehesap güvenilir mi?3 ayrı kişi kullanıyoruz gerçekten kaliteli ve güzel.
Kardeşim Akko dediğimi al daha iyi.incehesap ta 1700 tl knk 300tl farkla gaming gen tr den alınır mı? ben kendi pc mi gaming gen tr den aldım ondan soruyom incehesap güvenilir mi?
bütçe fırlıyor o zaqman knkKardeşim Akko dediğimi al daha iyi.
? 2000 dedin 2000 tl o da 300 tl fırlama ise senin için alma daha iyi.bütçe fırlıyor o zaqman knk
peki tamam? 2000 dedin 2000 tl o da 300 tl fırlama ise senin için alma daha iyi.
Kardeşim sana yardımcı olmaya çalışıyoruz insan gibi ceval ver. O redragonun hiçbir özelliği yok bildiğin normal mekanik klavye.peki tamam![]()