enisberberr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
GP Saber RGB'de yaşamış olduğum sorundan dolayı tamamen klavyeyi değiştirmeye karar verdim.
Bütçem şimdilik tam olarak belli değil fakat aşağı yukarı 650₺ olur gibi...
Çokça övülen Logitech G512 klavyesinin inceleme videosunu izleyeceğim.
Fakat belki daha iyi bir klavye önerisi verecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Aradığım özellikler:
-RGB olması şart değil...
-Red Switch olması. (Eğer kaliteli bir ürünün sadece Blue Switch modeli mevcutsa da olur)
-Kaliteli switchlere sahip olması. (Cherry MX kalitesini biliyoruz ama bu fiyatlarda bu switch var mıdır bilmiyorum)
-Bilek desteği (Çok şart değil fakat tak-çıkar bir modelse olabilir...)
-Kullanmakta olduğum Hyperx Cloud II ile veya Razer Viper ile uyumlu olsun diye bu iki markadan birinin ürünü olursa çok iyi olur aslında. (Ama farklı markalarda olur)
GP Saber RGB'de yaşamış olduğum sorundan dolayı tamamen klavyeyi değiştirmeye karar verdim.
Bütçem şimdilik tam olarak belli değil fakat aşağı yukarı 650₺ olur gibi...
Çokça övülen Logitech G512 klavyesinin inceleme videosunu izleyeceğim.
Fakat belki daha iyi bir klavye önerisi verecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Aradığım özellikler:
-RGB olması şart değil...
-Red Switch olması. (Eğer kaliteli bir ürünün sadece Blue Switch modeli mevcutsa da olur)
-Kaliteli switchlere sahip olması. (Cherry MX kalitesini biliyoruz ama bu fiyatlarda bu switch var mıdır bilmiyorum)
-Bilek desteği (Çok şart değil fakat tak-çıkar bir modelse olabilir...)
-Kullanmakta olduğum Hyperx Cloud II ile veya Razer Viper ile uyumlu olsun diye bu iki markadan birinin ürünü olursa çok iyi olur aslında. (Ama farklı markalarda olur)