Yardım 650₺ Klavye Önerisi?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
GP Saber RGB'de yaşamış olduğum sorundan dolayı tamamen klavyeyi değiştirmeye karar verdim.
Bütçem şimdilik tam olarak belli değil fakat aşağı yukarı 650₺ olur gibi...

Çokça övülen Logitech G512 klavyesinin inceleme videosunu izleyeceğim.
Fakat belki daha iyi bir klavye önerisi verecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.

Aradığım özellikler:
-RGB olması şart değil...
-Red Switch olması.
(Eğer kaliteli bir ürünün sadece Blue Switch modeli mevcutsa da olur)
-Kaliteli switchlere sahip olması. (Cherry MX kalitesini biliyoruz ama bu fiyatlarda bu switch var mıdır bilmiyorum)
-Bilek desteği (Çok şart değil fakat tak-çıkar bir modelse olabilir...)
-Kullanmakta olduğum Hyperx Cloud II ile veya Razer Viper ile uyumlu olsun diye bu iki markadan birinin ürünü olursa çok iyi olur aslında. (Ama farklı markalarda olur)

GP Saber RGB'de yaşamış olduğum sorundan dolayı tamamen klavyeyi değiştirmeye karar verdim.

Fakat belki daha iyi bir klavye önerisi verecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.

Aradığım özellikler:
-Red Switch olması. (Eğer kaliteli bir ürünün sadece Blue Switch modeli mevcutsa da olur)
-Kaliteli switchlere sahip olması. (Cherry MX kalitesini biliyoruz ama bu fiyatlarda bu switch var mıdır bilmiyorum)
-Kullanmakta olduğum Hyperx Cloud II ile veya Razer Viper ile uyumlu olsun diye bu iki markadan birinin ürünü olursa çok iyi olur aslında. (Ama farklı markalarda olur)
Xiaomi klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradığım özellikler:
-Red Switch olması. (Eğer kaliteli bir ürünün sadece Blue Switch modeli mevcutsa da olur)
Hyperx Alloy FPS Pro

hocam buda var ama switch yok membra nhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/razer-ornata-chroma-mecha-membrane-rgb-oyuncu-klavyesi-tr-rz03-02040900-r3l1_pdp_580339333?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.99.7

Çok şık bir klavye fakat biraz büyük gibi :D
Acaba bilek desteği çıkıyor mu hocam?
evet cıkıyo hocam

Hyperx Alloy FPS Pro
Hmm :D
İki Corsair K68 bir HyperX Alloy FPS Pro...
İkiside beğendiğim klavye :D

buda razer ama membran hocam yukariya link attim calismadi onun linki bu

hocam buda var ama switch yok membra nhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/razer-ornata-chroma-mecha-membrane-RGB-oyuncu-klavyesi-tr-rz03-02040900-r3l1_pdp_580339333?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.99.7
Hocam mekanik almayı düşünüyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,754
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri