Dark X123 alınır mı ?

intel bir nebze daha basit aynı soğutucuyu hem intel hemde amd anakarta montajladım intel daha uzun sürüyor sabitlemek için ama amd daha fazla güç istiyor
İlk toplama deneyimimdi, korkuttu. Hatta baktığımda birkaç yaprağı yamultmusum güç uygularken:) Thermalright soğutuculardan Phantom spirit olan mi daha iyiydi? Eğer iyzico devam ediyorsa almak istiyorum. Hem ileride ddr5 geçersem sağlam soğutucum olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sabit 1500rpm demi çalışıyor?
Evet 1500 değil de yanılmıyorsam 1300dü. Eve gidince bir bakmam lazım.

onu alana kadar gaminggenden thermalright alsana çok ucuza geliyor konularda var nasıl yapıldığı onlara o konulara bak
Hocam onu yapmak için para lazım önce 1500 harcayacaksın, cashback sonradan geliyor. Macun için bile bütçem yok dediği için biraz mecbur.

İlk toplama deneyimimdi, korkuttu. Hatta baktığımda birkaç yaprağı yamultmusum güç uygularken:) Thermalright soğutuculardan Phantom spirit olan mi daha iyiydi? Eğer iyzico devam ediyorsa almak istiyorum. Hem ileride ddr5 geçersem sağlam soğutucum olur.

Evet 1500 değil de yanılmıyorsam 1300dü. Eve gidince bir bakmam lazım.

Hocam onu yapmak için para lazım önce 1500 harcayacaksın, cashback sonradan geliyor. Macun için bile bütçem yok dediği için biraz mecbur.
yanında gelen macun çok uygun bir arkadaşından 1000 lira alsin sonra geri versin yazık yani kaliteli bir şey ile ileri dönük olur

evet spirit güzel iki kuleli ama alırken boyutuna dikkat ederek alın sonra kasanıza sığmazsa üzülürsünüz

evet spirit güzel iki kuleli ama alırken boyutuna dikkat ederek alın sonra kasanıza sığmazsa üzülürsünüz
Sistem buydu hocam uyar mı?

Bazı arkadaşlar taktığını söylüyor ama kendi sitesinde desteklediğini dair net bir bilgi vermiyor

Bazı arkadaşlar taktığını söylüyor ama kendi sitesinde desteklediğini dair net bir bilgi vermiyor
Yt de gördüğüm bir videoda kutusunda lga 1700 yazdığını gördüm peki sizin tavsiyeniz ne olur bütçe 600 tl üstü zor

lga 1700 soket anakartima bizzat kendim taktim hocam kutusunda yaziyor bu arada destekledigi

Sistem buydu hocam uyar mı?
uyar

x123 yerine x127 alın 450g biri diğeri 750g 5-6 derece fark edecektir yanlış değilsem aralarında sadece 90-100tl fark vardı

Geri