70-85K 5070ti Kasa Öneriniz?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Bütçe
80000
Arkadaşlar Render ve Oyun/Yayın için yardımınıza ihtiyacım var.

İşlemci 9800x3d, 7800x3d veya 9900x vs. Render Farklarını bilmediğim için bu konuda yardımınızı isteyeceğim.

Tercihim 360mm sıvı soğutucu

Ramde Cl30 ne kadar yüksek gb olursa o kadar iyi ama standart 32 diyebiliriz.

Depolama 2TB hızlı ssd ( gaming gecesinden kc3000 vs. düşerse yakalayabilirim )

Kasa rengi tercihen beyaz ama zorunlu değil.

Önerileriniz nelerdir?

12 Ay Taksit ile bu sistem imkanı var. Sizce toplama bundan daha kaliteli daha ucuza ve 3-6 taksitli bulabilir miyiz ?
1000016627.webp

Arkadaşlar Render ve Oyun/Yayın için yardımınıza ihtiyacım var.

İşlemci 9800x3d, 7800x3d veya 9900x vs. Render Farklarını bilmediğim için bu konuda yardımınızı isteyeceğim.

Tercihim 360mm sıvı soğutucu

Ramde Cl30 ne kadar yüksek gb olursa o kadar iyi ama standart 32 diyebiliriz.

Depolama 2TB hızlı ssd ( gaming gecesinden kc3000 vs. düşerse yakalayabilirim )

Kasa rengi tercihen beyaz ama zorunlu değil.

Önerileriniz nelerdir?
Hocam ben 2 dk toplarım aslında ama bana net bir bütçe belirtin

Hem yayın hem render dediğiniz için 9950x3d baktımda 30k fiyatı var valla ekran kartından emin misiniz
9950x3d gereksiz pahalıymış gibi geldi hocam. 7800x3d ile veya 9800x3d veya 9900x ile farkı çok çok yoksa değeceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı garanti 5070ti veya 4070ti super olacak

9950x3d gereksiz pahalıymış gibi geldi hocam. 7800x3d ile veya 9800x3d veya 9900x ile farkı çok çok yoksa değeceğini sanmıyorum

Ekran kartı garanti 5070ti veya 4070ti super olacak
ekran kartı bütçeyi çok yediği için zorluyor deniyorum ve sıvı soğutma ve beyaz kasada istiyorsunuz

ekran kartı bütçeyi çok yediği için zorluyor deniyorum ve sıvı soğutma ve beyaz kasada istiyorsunuz
Hocam ekran kartı 43k ya dün beyaz bir model görmüştüm. Asus vesaire takıntım yok. Taksit imkanı fazla olsa 90k belki çıkarım ama zorlar biraz

H6 flow ve arctic III 360mm hava soğutma alırsınız on numara olur eğer biraz aşabilirim derseniz anakartı kesinlikle b850 Asus rog yapın işlemci konusunda şuan işinizi bu görür

Ekran kartı zevk işi gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu alın

H6 flow ve arctic III 360mm hava soğutma alırsınız on numara olur eğer biraz aşabilirim derseniz anakartı kesinlikle b850 Asus rog yapın işlemci konusunda şuan işinizi bu görür

Biraz daha fazla bütçe olsaydı 2x24gb hynix m die modüllü Ram önerecektim ama çıkmadı

Biraz daha fazla bütçe olsaydı 2x24gb hynix m die modüllü Ram önerecektim ama çıkmadı
Çok sağolun hocam. Anakart olarak birde Asrock modeli önerseniz hangisini önerirdiniz. Birde psu daha uyguna 1000 watta vesaire yok değil mi ?

Çok sağolun hocam. Anakart olarak birde Asrock modeli önerseniz hangisini önerirdiniz. Birde psu daha uyguna 1000 watta vesaire yok değil mi ?
B850 pro rs güzel onun dışında o kadar da iyi değil Asus rog güzel sadece bu psu kalsın 1000watt olanlar 7-8k felan bu kalitede olanlar

Geri