Vodafone pay'e yükle parayı sonra QR code ile ATM'den çekslm, parolapara dan bakiyeyi geri alabildim ama iyzico daki tutarı nereye nasıl yuklersem,gonderirsem tutarı geri alabilirim? Bankaya havale yada ,baska kartlara yuklerken hediye bakiye tutarı diye işlem yapmıyor, yapan arkadaşlar nasıl hediye tutarı çekti IYZICO dan
Çok Tşklr, vodafone a cektim sıra atm deVodafone pay'e yükle parayı sonra QR code ile ATM'den çek
aynı ürünün laptopcomtrde var mı yok mu kontrol edin ona göre %10 kampanyasından da faydalanırsınızmerhaba gaminggentr den 2499 tl lik ürün alacağım. İyzico da ilk alışverişe 500TL ve bayrama özel %25 kampanyasına katıldım.Sadece iyzico kampanyalarından 1000TL geri ödeme mi olacak?
yukarıda yazmıştım ilk alışveriş hakkın varsa wraith de geçerli 500TL, %25 de geçerli. parolpara da hakkın varsa 400tl de alırsınwraithten bi şey alan yok mu orada kampyanyalar hala geçerli mi?
var hocam aynı ürün.Kaç TL'ye gelmiş oluyor o şekildeaynı ürünün laptopcomtrde var mı yok mu kontrol edin ona göre %10 kampanyasından da faydalanırsınız