Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

gaminggende alacağınız ne varsa laptopcomtrden alabilirsiniz bütün aynı ürünler yok ama çoğu var ggdekiyle bütün kampanyalar faal

slm, parolapara dan bakiyeyi geri alabildim ama iyzico daki tutarı nereye nasıl yuklersem,gonderirsem tutarı geri alabilirim? Bankaya havale yada ,baska kartlara yuklerken hediye bakiye tutarı diye işlem yapmıyor, yapan arkadaşlar nasıl hediye tutarı çekti IYZICO dan

slm, parolapara dan bakiyeyi geri alabildim ama iyzico daki tutarı nereye nasıl yuklersem,gonderirsem tutarı geri alabilirim? Bankaya havale yada ,baska kartlara yuklerken hediye bakiye tutarı diye işlem yapmıyor, yapan arkadaşlar nasıl hediye tutarı çekti IYZICO dan
Vodafone pay'e yükle parayı sonra QR code ile ATM'den çek

merhaba gaminggentr den 2499 tl lik ürün alacağım. İyzico da ilk alışverişe 500TL ve bayrama özel %25 kampanyasına katıldım.Sadece iyzico kampanyalarından 1000TL geri ödeme mi olacak?

merhaba gaminggentr den 2499 tl lik ürün alacağım. İyzico da ilk alışverişe 500TL ve bayrama özel %25 kampanyasına katıldım.Sadece iyzico kampanyalarından 1000TL geri ödeme mi olacak?
aynı ürünün laptopcomtrde var mı yok mu kontrol edin ona göre %10 kampanyasından da faydalanırsınız

aynı ürünün laptopcomtrde var mı yok mu kontrol edin ona göre %10 kampanyasından da faydalanırsınız
var hocam aynı ürün.Kaç TL'ye gelmiş oluyor o şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal fiyatından %10 daha düşeceğim yani tamamdır

Parolalara dan aldım 400tlsini iade etti iyzicoya 774₺ geldi onu çekmiyorum anlamadım çekilmesi gerekmiyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,830
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe
Geri