Ben parol paradan 400 geldi. İyzicoyada 774₺ geldi ama cekemiyorum iyzicodekini![]()
Redragon H350 Pandora RGB Siyah Kablolu Gaming Kulaklık
H350 Pandora, RGB arka aydınlatmaya sahip ilk Redragon kulaklıktır; dinamik ve statik RGB arka aydınlatma modları, ses hattı kontrolü aracılığıyla kolayca değiştirilebiliyor, ses seviyesi ayarlama ve…www.gaming.gen.tr
Bu kulaklığı bedavaya aldım üstüne 250 TL geldi.
Bende anlamadım cekemiyorumslm, parolapara dan bakiyeyi geri alabildim ama iyzico daki tutarı nereye nasıl yuklersem,gonderirsem tutarı geri alabilirim? Bankaya havale yada ,baska kartlara yuklerken hediye bakiye tutarı diye işlem yapmıyor, yapan arkadaşlar nasıl hediye tutarı çekti IYZICO dan
Çok Tşklr, vodafone a cektim sıra atm de)
Ben parol paradan 400 geldi. İyzicoyada 774₺ geldi ama cekemiyorum iyzicodekini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende anlamadım cekemiyorum
Nasıl aktarıcamVodafone Pay hesabı açıp parayı oraya aktardıktan sonra ATM'den QR kod ile çekebilirsiniz.
Vodofone paya nasıl aktarıcamVodafone Pay hesabı açıp parayı oraya aktardıktan sonra ATM'den QR kod ile çekebilirsiniz.
vodafone pay indirdim ben orda para yükleye basıp iyzicoy sanal kartımı girdim o şekilde vodafone a çekerek ordan da gittim atm üzerinden çektim veya istanbul karta da çekebilirsiniz ama komisyon alırParolalara dan aldım 400tlsini iade etti iyzicoya 774₺ geldi onu çekmiyorum anlamadım çekilmesi gerekmiyormu
Iyzico üzerinden sanal kart oluşturup onun aracılığı Vodafone Pay hesabınıza para yükleyeceksiniz.Nasıl aktarıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vodofone paya nasıl aktarıcam
nerden alışveriş yaptınilk siparişe özel 500 tl gelmedi ama sonradan geliyor mu acaba veya nasıl alabiliriz? sipariş de vermemiştim hiç.
gaming gen 1250 tl'ye 500 lira cashback de veriyordu onu verdi ama ilk alışverişi vermedinerden alışveriş yaptın