Cidden çok kaliteli bir kulaklık. Kendim kullanıyorum, selamı varTam olarak özellikleri ne? Çok bir +'sı varmış gibi durmuyor. Sırf klavyenin telefon tutacağı için çekilişe katılasım geldi.
Vatan'da satıcı olmaya ne dersiniz? Beğendim güzel ürün tanıtıyorsunuz.Cidden çok kaliteli bir kulaklık. Kendim kullanıyorum, selamı varses kalitesi,yüksekliği, hem oyun hem müzik performansı, her platformda kullanılabilmesi, harika mikrofonu, hafif ve çok rahat, ağrı yapmıyor, deri olduğu için biraz ter yapıyor, 3.5mm veya USB olarak kullanılabiliyor.
Evet, vatan tarzı mağazalara gittiğimde bildiğim ürünlere bakan müşterilere ürünü tanıtıyorum bazenVatan'da satıcı olmaya ne dersiniz? Beğendim güzel ürün tanıtıyorsunuz.
Şş, o bende de var çaktırma. Söz konusu MB511 ve Galax 1660S olunca durduramazsın beni, illa aldıracağım.Evet, vatan tarzı mağazalara gittiğimde bildiğim ürünlere bakan müşterilere ürünü tanıtıyorum bazenmemnun kaldığım bir markayı veya modeli övme huyum var
Ben de çoğunlukla 24g2u ve drop plus'ta yapıyorum. G2u yeni geldi sıra onu övmekteŞş, o bende de var çaktırma. Söz konusu MB511 ve Galax 1660S olunca durduramazsın beni, illa aldıracağım.
Kesin geliyor