EmirAladag
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
teşekkürler
Son düzenleme:
İyzico güvenilir Amazon gibi büyük şirketler de bile iyzico ile ödeme geçiyor yani güven konusunda sıkıntı yok ayrıca herşeyi düzgün yaparsanız olur benimki yattımetin2 ep var faydalanabiliriz bakalım deniyelim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu iyzico güvenilir mi? sanki banka hesabı açıyoruz herşeyi kayıt etcek vs diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim dediginiz gibi yaptımda uygulamada perdigital gözükmüyor siz denedinizmi
S Sports Üyelik var 1 yıllık bedava ya gelir.Guzel hiçbir şey yok sitede.
Steam kodu falan olsaydı çok iyi olurdu.
hediyemkartı perdigital den mi aldın reis ben bulamadımBeyler aldım 750 lira iyzicodan geldi, 500 lira Vodafone'a sonradan yatacak. Hediyemkart alıp Hepsiburada bakiyesine çevirdim 1.000 TL'yi, SSD de beleşe geldi böylelikle.
Evet, tüm kategoriler olandan seç eğer hepsiburada üzerinden alacaksan.hediyemkartı perdigital den mi aldın reis ben bulamadım
Evet hocam bana %25 geldi totalde 750 tl aldım iyzicodan 1000 liralık siparişeperdigital bayram alışveriş listesinde görünmüyor, buna rağmen %25 geliyor mu yani
Hediyen kart alıp hepsiburada üzerinden ürün alabilirsinArkadaşlar iade parayı geri nereye cekiyoruz birisi anlatabilir mi kafam cok karıştı ?
Kampanya için freezonelu + 26 yaş altı olman gerekiyorduvodafone pay için freezone mu gerekiyor