raintherain
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Hocam yazdım zaten nerede sıkıntı yaşıyorsunhocam şunu bilen birisi yardımcı olabilir mi yapan birisi ?
Hocam yazdım zaten nerede sıkıntı yaşıyorsunhocam şunu bilen birisi yardımcı olabilir mi yapan birisi ?
Biraz daha böyle giderse ürün aldığımız için 1000 lira felan da üstüne para alacağızIşin ciki çıktı1000 yükle 1200 geri al toplamda 2200 yükle
![]()
Satıcı hepsiburada mı herhangi bir satıcı mıBeyler aldım 750 lira iyzicodan geldi, 500 lira Vodafone'a sonradan yatacak. Hediyen kart alıp Hepsiburada bakiyesine çevirdim 1.000 TL'yi, SSD de beleşe geldi böylelikle.
Hepsiburada üzerinden aldım ama o anlık akıl edip ayrı satıcıda denemedim eğer deneyecek olursanız haber verinSatıcı hepsiburada mı herhangi bir satıcı mı
bu hediyekart kodu gelmedi maileHepsiburada üzerinden aldım ama o anlık akıl edip ayrı satıcıda denemedim eğer deneyecek olursanız haber verin
Biraz bekleyince gelmesi gerek benim 3-5 dk içinde geldiydi sanırımbu hediyekart kodu gelmedi maile
reis ilk 1000 tl attıktan sonra gelen 750 tlyi tekrar iyzico ile öde yaparak kullanabiliyoruz değil miBiraz bekleyince gelmesi gerek benim 3-5 dk içinde geldiydi sanırım
Kullanabilirsin istersen vodafone pay ile de geri çekebilirsinreis ilk 1000 tl attıktan sonra gelen 750 tlyi tekrar iyzico ile öde yaparak kullanabiliyoruz değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaslar direk hediyenkart sitesinde razer bakiye var onu alıp sitelerde satabilirsiniz nakite dönüştürmek isterseniz
arkadaşlar parayı nakite çevirmek istiyorsanız iyzico sanal kart ile vodafone pay hesabına yükleyip atm den nakit olarak çekebilirsiniz.