Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hemen kaba bir hesap yapalım. Sadece %25, %10 ve ilk alışverişe 500TL hediye kullanabiliyorsunuz. Parolapara çalışıyor mu bilmiyorum keşke bi netlik olsaydı.
1900+89(kargo)
-190
-475
-500
-400 (parolapara çalışırsa)
Bir de conlife veya swar kodunu kullanırsanız 50-60tl gibi bir indirm daha oluyor -50 diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzeltme: wraith üzerinde %10 indirim yok -190'ı unutun hocam kusura bakmayın
Aynen öyle oldu hocam. Ben hellian koduyla bi 40-50 tl daha uyguna getirdim. Yaklaşık 221tlye geldi spirit of aim hybrid mousepad.

iyzico hesabını onaylamana gerek yok telefonunda nfc yoksa boşuna parolapara indirme doğrulama yapmadan katılamıyorsun cashbacke banka kartın veya herhangi bir sanal kartın vs varsa sadece iyzicodan yararlanıp 3 bin tllik ürünü 1300tl indirimle alabilirsin sadece iyzico
Sadece iyzico ile 1300e mi? e çok iyi. kredi/banka kartımı ekleyip iyzicoya alıyorum o zaman. Kampanyalara katılım yapmıştım zaten.
edit: 1300 TL indirimmiş yanlış okumuşum ama yine iyi yani.

Ssd lazımdı, itopyadadan bunu aldım 2179 -500-400-217=1053 TL'ye geldi. En f/p bunu bulabildim, daha iyi bir seçenek var mıydı ssd olarak.

hangi kampanyalardan faydalandınız? iyziconun ilk alşverişe 500 olanı itopya için geçerli mi ki

parolapara da sıkıntı var galiba üye olunmuyor.

hangi kampanyalardan faydalandınız? iyziconun ilk alşverişe 500 olanı itopya için geçerli mi ki
Itopyada geçerli değil ama fiyatı daha makul durdu.2179 -500(%25 iyzico)-400(paraparola)-217(%10 iyzico)=1053 TL aynı ssd gaming.gen'de 2759

Son düzenleme:
Merhaba, iyi günler.

İyzico hesabını oluşturan kişinin kampanyalardan yararlanabilmesi için 18 yaşından büyük olması zorunlu mudur?

Ayrıca, İyzico hesabı sahibinin ismi ile ödeme yapılan kredi/banka kartı üzerindeki isim aynı olmak zorunda mı?

Son olarak, aynı kredi/banka kartı kullanılarak iki farklı İyzico hesabı üzerinden ödeme yapılması kampanya koşulları açısından bir sorun oluşturur mu?

Merhaba, iyi günler.

İyzico hesabını oluşturan kişinin kampanyalardan yararlanabilmesi için 18 yaşından büyük olması zorunlu mudur?

Ayrıca, İyzico hesabı sahibinin ismi ile ödeme yapılan kredi/banka kartı üzerindeki isim aynı olmak zorunda mı?

Son olarak, aynı kredi/banka kartı kullanılarak iki farklı İyzico hesabı üzerinden ödeme yapılması kampanya koşulları açısından bir sorun oluşturur mu?
Son 2 soruyu bende merak ediyorum

2 ayrı hesaptan ürün aldım ama gelmez belki diyip parolapara ve iyzico hesabı telefon numarasına kadar aynı ayarlayıp aldim

Arkadaşlar alınabilecek mantıklı ürünlerin bir listesi var mı? Baktım da bulamadım

SSD aldım 1700TL yaklaşık 1500TL geri ödeme aldım ama iyzicoya gelen parayı banka hesabıma atamıyorum ve sınırlı yerde harcayabiliyorum. Bunu bir şekilde çekmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
iyzico ile 2 sene önce alışveriş yapmışım. bu ilk alışveriş için verilen 500ü alamayacak mıyım ? yoksa bu kampanya dönemi için mi ilk alışveriş ?

Gelen cashback parayı çekmenin bir yolu yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico ile 2 sene önce alışveriş yapmışım. bu ilk alışveriş için verilen 500ü alamayacak mıyım ? yoksa bu kampanya dönemi için mi ilk alışveriş ?
Daha önce ilk alışverişe özel cashback almadıysan sanırım alabilirsin zaten orada yazar kullanılıp kullanılmadığı kampanyalar bölümünde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,990
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri