Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Gelen cashback parayı çekmenin bir yolu yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce ilk alışverişe özel cashback almadıysan sanırım alabilirsin zaten orada yazar kullanılıp kullanılmadığı kampanyalar bölümünde
bu parolaparada kampanyaya katıl falan demene gerk var mı bulamadım çünkü iyzicoda var da parolaparada ilk alışverişe özel veriyor mu direk ?

yüzde 25 indirim ve parolapara hemen geldi ilk defa kullanmıştım ilk sipariş kampanyasının iadesi hemen gelmedi normalmi acaba

Beyler ben daha önce iyzicodan bişey almıştım ama ilk alışverişe özel kampanyayı kullanmamistim simdi kampanyayi kullanıp bişey aldım ama geçerli olmadi ilk alışverişe mi özel kullanmasak ilk alışverişte hiç kullanamiozmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüzde 25 indirim ve parolapara hemen geldi ilk defa kullanmıştım ilk sipariş kampanyasının iadesi hemen gelmedi normalmi acaba
Bende de gelmedi

Son düzenleme:
arkadaşlar iyzicoda kimlik adres doğrulama yapmasak da çalışyor mu kampanya

1850tllik ssd İlk iyzico ile ödediğimde kredi kartım ile ödemiştim sonra iptal talebi gönderdim arkasından tekrar parolapara sanal kartım ile ödedim ve sadece 400tl cashback geldi diğerleride gelir mi yoksa ne yapmam gerekli ?

1850tllik ssd İlk iyzico ile ödediğimde kredi kartım ile ödemiştim sonra iptal talebi gönderdim arkasından tekrar parolapara sanal kartım ile ödedim ve sadece 400tl cashback geldi diğerleride gelir mi yoksa ne yapmam gerekli ?
gelmez hakların yandı
Beyler ben daha önce iyzicodan bişey almıştım ama ilk alışverişe özel kampanyayı kullanmamistim simdi kampanyayi kullanıp bişey aldım ama geçerli olmadi ilk alışverişe mi özel kullanmasak ilk alışverişte hiç kullanamiozmu
ilk alışverişte kullanman lazımdı hakkın yandı

%25 kampanyası bitmiş :(

Az önce itopyadan 1500 liralik bir ürün aldim 1300tl cashback verdi her iki kampanyayla.

GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Bu monitör kaça gelir

Geri