Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

hocam pckolik sitesinde ilk alışverişe özel 500tl indirim gözüküyo fakat iyzico sitesinde gözükmüyo pckolikten alışveriş yapmıs biri yardım edebilir mi

Telefonda Nfc olmadığında iyzico hesabı onaylatamıyorum limit 2750TL. Parolapara hesabı da henüz açmadım limitini bilmiyorum. Eğer onun limit 3000tl altındaysa alacağım ürün kalacak maalesef. Şu an gaming gen'den 3000tl alışveriş yapsam be kadar cashback gelir?

1001 tl bunu ladım 1250 tl cashback aldım geriye kaldı iyzicao dan parayı çekmek bir tane mesajda çok net anlatılmıştı onu bulamıyorum

Telefonda Nfc olmadığında iyzico hesabı onaylatamıyorum limit 2750TL. Parolapara hesabı da henüz açmadım limitini bilmiyorum. Eğer onun limit 3000tl altındaysa alacağım ürün kalacak maalesef. Şu an gaming gen'den 3000tl alışveriş yapsam be kadar cashback gelir?
iyzico hesabını onaylamana gerek yok telefonunda nfc yoksa boşuna parolapara indirme doğrulama yapmadan katılamıyorsun cashbacke banka kartın veya herhangi bir sanal kartın vs varsa sadece iyzicodan yararlanıp 3 bin tllik ürünü 1300tl indirimle alabilirsin sadece iyzico

1001 tl bunu ladım 1250 tl cashback aldım geriye kaldı iyzicao dan parayı çekmek bir tane mesajda çok net anlatılmıştı onu bulamıyorum
Bu arkadaş detaylı yazmıştı.

1748629695587.webp

Ssd lazımdı, itopyadadan bunu aldım 2179 -500(%25 iyzico)-400(paraparola)-217(%10 iyzico)=1053 TL'ye geldi. En f/p bunu bulabildim, daha iyi bir seçenek var mıydı ssd olarak. Itopyada iyziconun verdigi ilk alisveris 500 yok.

Son düzenleme:
Geri