🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus İyzico+ Parolpara ile 7200₺!

Anakartlar hakkında diğer modlar çok daha iyi bilgili. Bende onlara soruyorum :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok bile. Bende B650 var 7800x3d ve 9070xt ile kullanıyorum.
Gereksiz olmaz di mi hocam baya ilerde yine güçlendiririz ekran kartını filan

NFC olmayınca onaylanmıyor değil mi parolapara? mal gibi kaldım orta da

B650M Gaming Plus Wifi den geçmeye değer mi? Aralarında bir fark göremedim gibi.

Anakartı aldım ama büyük bir hata yaptim. İyzico 500 TL cashback kampanyasına katılmayı unuttum. Parolapara 400 TL cashback geldi. %10 cashback iyzicodan gelcek mi bilmiyorum. Sizce iade etmeli miyim yada iyzicodan başka alışveriş yapsam o 500 cashback gelir mi kampanyaya sonradan katılmış oldum.

Anakartı aldım ama büyük bir hata yaptim. İyzico 500 TL cashback kampanyasına katılmayı unuttum. Parolapara 400 TL cashback geldi. %10 cashback iyzicodan gelcek mi bilmiyorum. Sizce iade etmeli miyim yada iyzicodan başka alışveriş yapsam o 500 cashback gelir mi kampanyaya sonradan katılmış oldum.
Biz de %10a katılmayı unuttuk yav 500tl ve 400 tl geldi ama %10 yalan oldu
Acaba iptal etsek en baştan hepsini bir daha yapabiliyor muyuz

Biz de %10a katılmayı unuttuk yav 500tl ve 400 tl geldi ama %10 yalan oldu
Acaba iptal etsek en baştan hepsini bir daha yapabiliyor muyuz
İade etmek riskli gibiya zaten şuan yine uyguna almış olduk bı anda zam gelir kalırız ortada. Para iadesi 2-3 günü bulur bence.

Gereksiz olmaz di mi hocam baya ilerde yine güçlendiririz ekran kartını filan
3 M2 istersen olmaz. Bu fiyata ben de alırdım.

M2 lazımsa değer. Değilse sana kalmış. Kasa büyükse M serisi kartlar çok sırıtıyor.
B650M Gaming Plus Wifi den geçmeye değer mi? Aralarında bir fark göremedim gibi.

İade etmek riskli gibiya zaten şuan yine uyguna almış olduk bı anda zam gelir kalırız ortada. Para iadesi 2-3 günü bulur bence.
Annenin veya babanın adına tekrar hesap aç öyle al. Aldıktan sonra da diğerini iptal et.

Tekrar stokta sanırım sepete ekleniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,084
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri