Perdigital 1000 TL alışverişe 1250 TL iade

Merhaba herkese
Bildiğimiz gibi iyzico ilk siparişe özel 500 TL hediye ayrıca bayram dolayısıyla %25 ek cashback veriyor Vodafone pay de perdigital da %50 cashback veriyor öncelikle perdigital dan 1000 TL bakiye yükle diyoruz ödeme yöntemi iyzico olacak sizi iyzico sitesine yönlendiricek ordan kredi banka kartı ile öde diyip Vodafone pay kartınızı gireceksiniz iyzico 750 TL yi Vodafone da 500 TL yi iade edecek. İsteyen faydalanabilir tabi iki uygulamadan da alışveriş öncesi kampanyaya katıl butonuna basmanız gerekiyor.
Merhaba hocam,birazdan deneyeceğim de acaba sizden başka cashback alan oldu mu perdigital üzerinden hem ilk alışverişe 500 hem de %25

Merhaba hocam,birazdan deneyeceğim de acaba sizden başka cashback alan oldu mu perdigital üzerinden hem ilk alışverişe 500 hem de %25
2,3 arkadaşım denedi perdigital da 750 iyzico parolpara 400 toplam 1150 TL iade aldım.

İyzico ve parolapara için bynogame çalışır mı ve burada yapabiliyor muyuz?

İyzico ile ödeme yöntemi varsa olur diye düşünüyorum çünkü perdigital da iyzico da yazmıyordu ama hediye yi aldım.
Kaç tl para yatırmak istiyorsanız onu girip iyzico ile öde diyorsunuz ama bu ödemeyi parolapara ile nasıl kombinliyorlar onu anlayamadım, iyzico bir sanal kart değil mi ve öyleyse eğer parolaparanın ne alakası var yani iki şey nasıl birleşiyor haftalardır çözemedim.

Kaç tl para yatırmak istiyorsanız onu girip iyzico ile öde diyorsunuz ama bu ödemeyi parolapara ile nasıl kombinliyorlar onu anlayamadım, iyzico bir sanal kart değil mi ve öyleyse eğer parolaparanın ne alakası var yani iki şey nasıl birleşiyor haftalardır çözemedim.
İyzico ödeme yapmanızı sağlayan aracı kuruluş. Online pos cihazı gibi düşünün. Parolapara ise sanal kart ve her ikisi de cashback veriyor. Ödeme yaparken pos cihazına kart bilgilerinizi giriyor gibi düşünebilirsiniz.

Selam, az önce harcama yaptım ama hesabıma iade düşmedi. Düşer mi acaba yanlış bir şey yok değil mi kampanya bitmedi ?

Harcama yapmadan önce kampanyalara katıl dediniz mi?
Evet tüm kampanyalara katıldığımdan eminim, fakat geri ödemem düşmedi. Hafta sonu diye mi acaba veyahut farklı bir sebebi mi var bilmiyorum fakat kesin bir şekilde hesabıma geri yatacaksa önemli değil. :)

Evet tüm kampanyalara katıldığımdan eminim, fakat geri ödemem düşmedi. Hafta sonu diye mi acaba veyahut farklı bir sebebi mi var bilmiyorum fakat kesin bir şekilde hesabıma geri yatacaksa önemli değil. :)
En iyisi müşteri hizmetleriyle konuşun halledeceklerini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,520
Üyeler
174,890
Son üye
FurkanKılıç213
Geri