Perdigital 1000 TL alışverişe 1250 TL iade

KAYA90543

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba herkese
Bildiğimiz gibi iyzico ilk siparişe özel 500 TL hediye ayrıca bayram dolayısıyla %25 ek cashback veriyor Vodafone pay de perdigital da %50 cashback veriyor öncelikle perdigital dan 1000 TL bakiye yükle diyoruz ödeme yöntemi iyzico olacak sizi iyzico sitesine yönlendiricek ordan kredi banka kartı ile öde diyip Vodafone pay kartınızı gireceksiniz iyzico 750 TL yi Vodafone da 500 TL yi iade edecek. İsteyen faydalanabilir tabi iki uygulamadan da alışveriş öncesi kampanyaya katıl butonuna basmanız gerekiyor.
Düzenleme: Vodafone pay kampanyası bitti ancak aynı işlemi parolapara kullanarak ta yapabilirsiniz parolapara ilk alışveriş e özel 400 TL cashback veriyor tek yapmanız gereken Vodafone pay kartı yerine parolapara kartınızı girmek.

Son düzenleme:
Merhaba herkese
Bildiğimiz gibi iyzico ilk siparişe özel 500 TL hediye ayrıca bayram dolayısıyla %25 ek cashback veriyor Vodafone pay de perdigital da %50 cashback veriyor öncelikle perdigital dan 1000 TL bakiye yükle diyoruz ödeme yöntemi iyzico olacak sizi iyzico sitesine yönlendiricek ordan kredi banka kartı ile öde diyip Vodafone pay kartınızı gireceksiniz iyzico 750 TL yi Vodafone da 500 TL yi iade edecek. İsteyen faydalanabilir tabi iki uygulamadan da alışveriş öncesi kampanyaya katıl butonuna basmanız gerekiyor.
İlk sipariş için geçerli yerlerde Perdigitali göremedim.

deneyen var mı beyler.
bayram perdigital geçmez
İyzico da görünmüyor ama perdigital da iyzico ile öde seçeneği vardı denedim oldu emin olabilirsiniz birazdan ss de atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyen var mı beyler.
bayram perdigital geçmez

Ekler

• Screenshot_2025-05-21-12-00-51-761_com.iyzico.assistant.webp
    Screenshot_2025-05-21-12-00-51-761_com.iyzico.assistant.webp
    90.9 KB · Hit: 884
  • Screenshot_2025-05-21-12-00-50-109_com.iyzico.assistant.webp
    Screenshot_2025-05-21-12-00-50-109_com.iyzico.assistant.webp
    90.5 KB · Hit: 878
iyzico ve parolapara hala devam ediyor mu peki bilgisi olan var mı

Merhaba herkese
2000tl bakiye yüklersek ne kadar geliyor?

İyzico da görünmüyor ama perdigital da iyzico ile öde seçeneği vardı denedim oldu emin olabilirsiniz birazdan ss de atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İtopya vermedi bana ilk siparişi listede o da yoktu mail attım listede olmadığı için yatırılmadı dediler.

Ekler

• itopya.webp
    itopya.webp
    77.8 KB · Hit: 241
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,715
Üyeler
175,100
Son üye