pere 1000 tl yatırdım anında 500 artı 257 tl yattı şimdigüncel olarak devam ediyor mu alan var mı
pere 1000 tl yatırdım anında 500 artı 257 tl yattı şimdigüncel olarak devam ediyor mu alan var mı
geldi benimde3 kere aldim 2 kere daha alicam aksam
Parolapara ile de denedim sorunsuz çalıştı.Burada parolapara ile de cashback alabiliyor muyuz daha önce bakiye yüklemelerinde problem çıkarttıklarını duymuştum.
Parolapara sitesinde 31 Mayıs son gün görünüyordu.%50 cashback aktif mi şuan sitede biten kampanya olarak gözüküyor?
Vodafone Pay %50 bitti mi peki?Parolapara sitesinde 31 Mayıs son gün görünüyordu.
Perdigital hesap sahibi 18 yaş altı büyük ihtimalle normalde perdigital günlük yatırma limiti 2500Perdigitale bakiye yükleme kısmından maks 625 tl yüklenebiliyor iyzico ile. Doğrudan satın alımı da bulamadım, yardımcı olabilecek var mı
Limit artış başvurusu yeri olması lazım tekrar kontrol edin isterseniz18+ aslında hesap sahibi, tüm doğrulamaları da yaptım. Diğer ödeme yöntemleri ile yatırılabiliyor fakat iyzicoda bir sınır gözüküyor
"İşleminiz Gerçekleşmedi!
İyzico ile Öde'de günlük para yatırma limitiniz 625 TL'dir. Dilerseniz Havale/EFT yöntemiyle hızlıca bakiye yükleyebilirsiniz."
Şimdi baktım da kredi ve banka kartlarında da yatırma limiti 625 tl diyor
En fazla 625 tl talep edilebilir yazıyor. Çok garip.Limit artış başvurusu yeri olması lazım tekrar kontrol edin isterseniz
vodafone pay ile alışveriş yapamıyorjm sanalkarta para yükledim ama hata veriyor aradım vodafone pay i iyzicoda harcama yapamazsın diyor paparadan da yatırım yapamıyorum papara da kapanmışmı bilmiyorum bilmiyorum ama harcama yapamıyorumEvet hala geçerli.