Yurt dışı S24Ultra mı kvk iPhone 13 mü?

Reaksiyon skoru
35
Selam dostlar 30 35 civarı bütçem var s24 ultra yurt dışı alabilirim veya kvk iphone 13 ama bildiğiniz üzere yurt dışı telefonlar kısıtlı açık kalabilir ve s24ultraya imei atılmıyor 1 veya 2 yıl sonra gelir diyor telefoncular sizce hangi telefonu almalıyım

her türlü s24 ultra. server kayıtlar açılıcak mı bilmiyorum şu an kapalı olması lazım, kayıtlı bulursan daha iyi olur.

Selam dostlar 30 35 civarı bütçem var s24 ultra yurt dışı alabilirim veya kvk iphone 13 ama bildiğiniz üzere yurt dışı telefonlar kısıtlı açık kalabilir ve s24ultraya imei atılmıyor 1 veya 2 yıl sonra gelir diyor telefoncular sizce hangi telefonu almalıyım
S24 kaçak olsa bile ikisi birbirine denk değil. S24 ultra al bir iki sene 4 ay boyunca çift telefon dolaş.

her türlü s24 ultra. server kayıtlar açılıcak mı bilmiyorum şu an kapalı olması lazım, kayıtlı bulursan daha iyi olur.
Kayıtlı bulamiyorum hocam sorun o bide ben daha çok iphoneciyim gönlüm biraz iPhone’dan yana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24 kaçak olsa bile ikisi birbirine denk değil. S24 ultra al bir iki sene 4 ay boyunca çift telefon dolaş.
Özellikler olarak bir değiller ama fiyat olarak aynılar

rakip bile olamayacak kadar kötü iphone 13. illa iphone istiyorsanız yd 15 pro vs bakın en azından düzgün bir telefon.

Bende s24 ultra var 1.5 sene oldu hala canavar gibi yeni büyük bi güncelleme geldi ekran falan bayağı degişti bilgin olsun

siz bilirsiniz ama s24 ultra kat ve kat daha iyi
Hocam ben telefonu kardeşime alcam çocuk ders çalışacak telefon çok kullanmaz tuşlu felan kullanır ders zamanları Eve geldiğinde felan bakar telefona değer kaybetmesin bize yeter ondan dolayı iPhone düşünüyorum

iPhone 16'dan çok daha iyi bir telefonu almıyorsunuz hocam, belirtim

Geri