raintherain
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
İyzico 500 TL pckolik de var ben baktım ayrıca alışveriş yaptığımda da verdi zatenKanka iyzico 500tlde pckolik görmedim ama ya
İyzico 500 TL pckolik de var ben baktım ayrıca alışveriş yaptığımda da verdi zatenKanka iyzico 500tlde pckolik görmedim ama ya
alınabilicek ne var acaba ben ram dusunuyorum da laptop.com da yok gamıngte de itopyada var ama orda 500tl gecmıyormus.10 dakika önce laptopcomtr den %10+ %25+ 500 ilk kullanım+ 400 tl parolapara kullanarak mchose ace 60 pro klavyeyi 490 tl ye aldım bütün kampanyaları kullanabilmiş oldum.
Uygulamaya çok geç geldi nedense.Gaming gen %10 tekrar aktif olmuş bilginize
Gaming gen de 500 geçiyor ayrıca pckolikte şuan 2 tane 8 GB ram 1150 TL orada da geçiyor %25 ile 500 TLalınabilicek ne var acaba ben ram dusunuyorum da laptop.com da yok gamıngte de itopyada var ama orda 500tl gecmıyormus.
bana 16x2 lazımda anakartta 2 slot oldugu ıcın gamıng gende suan stok yok boyle tum kampanyaların gectıgı sitede veya gamıng genden baska birsey alınabılcek onerınnız varmı hocamGaming gen de 500 geçiyor ayrıca pckolikte şuan 2 tane 8 GB ram 1150 TL orada da geçiyor %25 ile 500 TL
Hocam Vodafone Freezone mu hattınız?bana 16x2 lazımda anakartta 2 slot oldugu ıcın gamıng gende suan stok yok boyle tum kampanyaların gectıgı sitede veya gamıng genden baska birsey alınabılcek onerınnız varmı hocam
hayır maalesef ne için acabaHocam Vodafone Freezone mu hattınız?
Olsaydı hepsiburada üzerinden çekme ihtimalin olabilirdi ramlerihayır maalesef ne için acaba
Pckolikte aradığın ramler varsa orada sadece %10 kampanyası yok o şekilde oradan da alabilirsin.hayır maalesef ne için acaba
çok güzel olurdu ama Turkcel kullanıyorum gamıng gende de alınacabılcek cok bısey bulamadım ıhtıyacım olan en fazla alıp satarıız hocamOlsaydı hepsiburada üzerinden çekme ihtimalin olabilirdi ramleri
bakıyım bi sagolun hocamOlsaydı hepsiburada üzerinden çekme ihtimalin olabilirdi ramleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pckolikte aradığın ramler varsa orada sadece %10 kampanyası yok o şekilde oradan da alabilirsin.
hocam ama 500tl nin geçerli olan mağazalarına baktığımda pckolik yok orda?Gaming gen de 500 geçiyor ayrıca pckolikte şuan 2 tane 8 GB ram 1150 TL orada da geçiyor %25 ile 500 TL
pckolik in sitesine girdiğimde gözüküyor gerçekten, sanırım geçerli.hocam ama 500tl nin geçerli olan mağazalarına baktığımda pckolik yok orda?