raintherain
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Pckolikte geçerli laptop com tr'de de geçerliymiş sanırımdostlar hangi sitelerde geçerli 16x2 ram almayı dusunuyordum gaminggende yok ddr4
Pckolikte geçerli laptop com tr'de de geçerliymiş sanırımdostlar hangi sitelerde geçerli 16x2 ram almayı dusunuyordum gaminggende yok ddr4
Bilgisi olan var mıWraith den alışveriş yapınca hangi cashbackleri alabiliyoruz alışveriş yapan var mı
Parolapara hesabının açıldığı TC no ile parayı gönderdiğiniz banka hesabının sahipleri aynı TC üzerine olmalı. Ben de tanıdıktan hesabıma para gönderdiğimde yollanmamıştı ve diğer günün mesai saatlerinde iade edilmişti. Bunun çözümü parolapara ana ekranda en üstte bize tanımlı iban var. Ona direkt bankadan FAST ile gönderim yapmak. Havale de kabul edilmiyor haberiniz olsun. Bu şekilde başkasının hesabından parolapara'ya nakit gönderilebiliyor.parolapara hesabına para gönderdim hala düşmedi 10dk falan oldu normal mi
Cashback alan var dimi pckoliktePckolikte geçerli laptop com tr'de de geçerliymiş sanırım
ben direkt kredi kartından havale yaptım meğerse kredi kartından ödeme almıyorlarmışParolapara hesabının açıldığı TC no ile parayı gönderdiğiniz banka hesabının sahipleri aynı TC üzerine olmalı. Ben de tanıdıktan hesabıma para gönderdiğimde yollanmamıştı ve diğer günün mesai saatlerinde iade edilmişti. Bunun çözümü parolapara ana ekranda en üstte bize tanımlı iban var. Ona direkt bankadan FAST ile gönderim yapmak. Havale de kabul edilmiyor haberiniz olsun. Bu şekilde başkasının hesabından parolapara'ya nakit gönderilebiliyor.
Başarılı olmayan ilk para gönderimi, direkt kendi hesabımıza değil parolapara'nın kendi genel iban'ı üzerinden müşteri no'muzu açıklamaya yazarak gönderdiğimiz gönderim türü. Orada TC'ler eşleşmeyince iş olmuyor...
Ben aldım %25 + 500 TL + 400 de parolaparaCashback alan var dimi pckolikte
Kanka iyzico 500tlde pckolik görmedim ama yaBen aldım %25 + 500 TL + 400 de parolapara