Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

arkadaslar burda ben kendi gaming gen tr hesabımdan alıcam ama kredi kartı başkasının üstüne ait bir sorun çıkarmı ?

• Üzgün
Reaksiyonlar: Este
parolapara hesabına para gönderdim hala düşmedi 10dk falan oldu normal mi
Parolapara hesabının açıldığı TC no ile parayı gönderdiğiniz banka hesabının sahipleri aynı TC üzerine olmalı. Ben de tanıdıktan hesabıma para gönderdiğimde yollanmamıştı ve diğer günün mesai saatlerinde iade edilmişti. Bunun çözümü parolapara ana ekranda en üstte bize tanımlı iban var. Ona direkt bankadan FAST ile gönderim yapmak. Havale de kabul edilmiyor haberiniz olsun. Bu şekilde başkasının hesabından parolapara'ya nakit gönderilebiliyor.

Başarılı olmayan ilk para gönderimi, direkt kendi hesabımıza değil parolapara'nın kendi genel iban'ı üzerinden müşteri no'muzu açıklamaya yazarak gönderdiğimiz gönderim türü. Orada TC'ler eşleşmeyince iş olmuyor...

Son düzenleme:
perdigitalde iyzico ile öde seçeneği var orda parolapara kampanyasıda geçiyor mu acaba bilgisi olan var mı

GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback kampanyası iyzico mobilde yok.

Beyler güncel olarak daha önce hiçbir kampanya katılmadım şuan en çok cashback nasıl alabilirim. Gaminggenden falan hangi kampanyalar aktif acaba?

Wraith'ten iki ayrı hesapla gamepad ve klavye aldım,
İkisi için de 1400 TL + 1400 TL cashback topladım.
Parolapara'dan geleni direkt hesaba, iyzico'dan gelenleri ise istanbulkart ile hesabıma çektim.
Çok teşekkürler.

Parolapara hesabının açıldığı TC no ile parayı gönderdiğiniz banka hesabının sahipleri aynı TC üzerine olmalı. Ben de tanıdıktan hesabıma para gönderdiğimde yollanmamıştı ve diğer günün mesai saatlerinde iade edilmişti. Bunun çözümü parolapara ana ekranda en üstte bize tanımlı iban var. Ona direkt bankadan FAST ile gönderim yapmak. Havale de kabul edilmiyor haberiniz olsun. Bu şekilde başkasının hesabından parolapara'ya nakit gönderilebiliyor.

Başarılı olmayan ilk para gönderimi, direkt kendi hesabımıza değil parolapara'nın kendi genel iban'ı üzerinden müşteri no'muzu açıklamaya yazarak gönderdiğimiz gönderim türü. Orada TC'ler eşleşmeyince iş olmuyor...
ben direkt kredi kartından havale yaptım meğerse kredi kartından ödeme almıyorlarmış

10 dakika önce laptopcomtr den %10+ %25+ 500 ilk kullanım+ 400 tl parolapara kullanarak mchose ace 60 pro klavyeyi 490 tl ye aldım bütün kampanyaları kullanabilmiş oldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,352
Üyeler
174,540
Son üye
KarabiberDuasi
Geri