Üst düzey gamepad önerisi

Kendim cyclone 2 kullanıyorum birebir xbox tasarımında bir kol. Easysmx d10 da aynı şekilde ama stick yüksekliği biraz daha yüksek sadece. 8bitdo ultimate 2 de cyclone 2 ile birebir rakip ama ergonomisi farklı bu üçü tmr stickli(piyasadaki en iyi) ve cidden çok kaliteli kollar. Bugün elime easysmx d10 da geçecek deneyince yazarım nasıl olduğunu cyclone 2 ye kıyasla
D10 tasarımı çok kötü geldi bana yinede deneyimi yazarsınız sevinirim hocam cyclone 2 bir gelse alırım hemende grlmeme gibi ihtimal varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesela xbox elite vs cyclone 2 desek fiyatından bağımsız hangisi iyi

Benim bu cyclone 2 yi almam lazım o zaman da stok gelirmi acaba ya

Benim bu cyclone 2 yi almam lazım o zaman da stok gelirmi acaba ya
Ne zamana kadar almanız lazım, isterseniz yurtdışından da whatgeek üzerinden alabilirsiniz. Mavi forumda benim açtığım 4500 TL ile başlayan konuda nasıl alınacağı yazıyor

Arkadaşlar son olarak cyclone 2 yi hangi siteden alabilirim en azından takip edeyim stoğu falan

Ne zamana kadar almanız lazım, isterseniz yurtdışından da whatgeek üzerinden alabilirsiniz. Mavi forumda benim açtığım 4500 TL ile başlayan konuda nasıl alınacağı yazıyor
Hemen değil idare ederim acil ihtiyaç değil sonuçta yeterki alayım birdaha kafa agritmasin drift vs gibi özellikleride baya var gibi daha ne olsun

Cyclone 2 vs mechanike g5 v2 desek hangisi daha iyi bir arkadaşımda bunu soyledi şimdi

Kendim cyclone 2 kullanıyorum birebir xbox tasarımında bir kol. Easysmx d10 da aynı şekilde ama stick yüksekliği biraz daha yüksek sadece. 8bitdo ultimate 2 de cyclone 2 ile birebir rakip ama ergonomisi farklı bu üçü tmr stickli(piyasadaki en iyi) ve cidden çok kaliteli kollar. Bugün elime easysmx d10 da geçecek deneyince yazarım nasıl olduğunu cyclone 2 ye kıyasla
D10 u nereden temin ettin çok hoş ürün.

Arkadaşlar son olarak cyclone 2 yi hangi siteden alabilirim en azından takip edeyim stoğu falan
Gizaladan alabilirsiniz

D10 u nereden temin ettin çok hoş ürün.
Easysmx ile mailleşip 30 euro altı göstermelerini istedim o şekilde aldım ama tekrar yapmaları zor gibi benim maili zor kabul ettiler

Cyclone 2 vs mechanike g5 v2 desek hangisi daha iyi bir arkadaşımda bunu soyledi şimdi
Cyclone 2

Gizaladan alabilirsiniz

Easysmx ile mailleşip 30 euro altı göstermelerini istedim o şekilde aldım ama tekrar yapmaları zor gibi benim maili zor kabul ettiler

Cyclone 2
Whatgeek e gelirse siyahını almayı düşünüyorum. Cyclone 2 nin stoğu yok 2 hafta içinde gelicek.

Whatgeek e gelirse siyahını almayı düşünüyorum. Cyclone 2 nin stoğu yok 2 hafta içinde gelicek.
Mantıklı, siyahı daha dün duyurdu easysmx bilseydim çıkacağını bekleyip bugün verirdim siparişi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,744
Üyeler
174,774
Son üye
Kurtbeyss
Geri