Türknet internet hız değerlerim nasıl ?

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
59
Görselde paylaştım.
TürkNet kullanıyorum fakat türk telekom alt yapısını kullanıyorum.
internet hızım 100mgb desteklıyor diye bılıyorum aldııgm ınterte 100 olması lazım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-23 161027.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 161027.webp
    20 KB · Hit: 73
Altyapı sorgu teorik; modemde ki hat değerlerinize bakmak lazım. Upload 12 olması lazımdı, düşük gibi.

Hat değerleriniz destekliyorsa alırsınız, fotosunu atsanız. Değerler uygunsa destek kaydı açın; upload hızınızı güncellesinler.

Görselde paylaştım.
TürkNet kullanıyorum fakat türk telekom alt yapısını kullanıyorum.
internet hızım 100mgb desteklıyor diye bılıyorum aldııgm ınterte 100 olması lazım.
Benim de modem arayüzünde maksimum 53, şu an kullandığım 35 gösteriyor ama benim paketim 35 olan. İki ay sonra bitiyor benim sözleşmem sen ne zaman bağlattın ve ne kadar ödüyorsun acaba sorabilir miyim ?

Benim de modem arayüzünde maksimum 53, şu an kullandığım 35 gösteriyor ama benim paketim 35 olan. İki ay sonra bitiyor benim sözleşmem sen ne zaman bağlattın ve ne kadar ödüyorsun acaba sorabilir miyim ?
Aga ben turknet kullanıyrum ama turk telekom alt yapısını kulanıyor.
Sende turknet degılsen turknete gec 500tl ye sınırsız verıyolar

Aga ben turknet kullanıyrum ama turk telekom alt yapısını kulanıyor.
Sende turknet degılsen turknete gec 500tl ye sınırsız verıyolar
ben Turk telekom kullanıyorum şu anda ama paket bitecek diğer ay. Uygun bir fiyat vermezlerse ben de geçeyim bu uygunmuş baya. Peki benim altyapımın desteklediği en yüksek hızı mı veriyorlar bu Turknet'te paket yok galiba.

ben Turk telekom kullanıyorum şu anda ama paket bitecek diğer ay. Uygun bir fiyat vermezlerse ben de geçeyim bu uygunmuş baya. Peki benim altyapımın desteklediği en yüksek hızı mı veriyorlar bu Turknet'te paket yok galiba.
Aynı alt yapıyı kullandıkalrı için hızları aynı olur muhtemelen . Fakat Türknetin artısı hem daha ucuz hemde sözleşmesiz yapıor ıstedıgın zaman değiştirebılrısın. Yanı en son öyleydı hala öyledır bence. Türknete geçmenı tavsıye ederım . Eğer gecersen aile korumalı gelıyor çpgu sıteye gırmıyor onu kapattırmayı unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,595
Üyeler
174,587
Son üye
Burak a
Geri