Türknet internet hız değerlerim nasıl ?

Aynı alt yapıyı kullandıkalrı için hızları aynı olur muhtemelen . Fakat Türknetin artısı hem daha ucuz hemde sözleşmesiz yapıor ıstedıgın zaman değiştirebılrısın. Yanı en son öyleydı hala öyledır bence. Türknete geçmenı tavsıye ederım . Eğer gecersen aile korumalı gelıyor çpgu sıteye gırmıyor onu kapattırmayı unutma.
Tamam teşekkür ederim.

Hat değerleriniz destekliyorsa alırsınız, fotosunu atsanız. Değerler uygunsa destek kaydı açın; upload hızınızı güncellesinler.
Hocam bende sorguladım 1000mb internet 100 mb yükleme varmış altyapımda. Paketim 1000mb ve test sonucunda 935mbs internet 50 upload çıktı. Uploadım 100 mü olması lazım yoksa normal mi?

Neyın fotosunu ve nerden atıcam. Hıztesı sonucunumu atayım. tam anlamadım
192.168.1.1 gibi modeminizin varsayılan ip adresini tarayıcıya girip snr maximum download,upload değerlerinin olduğu kısmın ekran görüntüsünü atıcaksınız.

Görselde paylaştım.
TürkNet kullanıyorum fakat türk telekom alt yapısını kullanıyorum.
internet hızım 100mgb desteklıyor diye bılıyorum aldııgm ınterte 100 olması lazım.
Genelde öyle olmaz 100 ise 100 vermesi lazım hatta artısı oluyor 5-10 mpbs arası benim kullandığım internette 100mpbs ama 140-170 veriyor

192.168.1.1 gibi modeminizin varsayılan ip adresini tarayıcıya girip snr maximum download,upload değerlerinin olduğu kısmın ekran görüntüsünü atıcaksınız.
Burdan tam olaraka nereye gırıcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda rouetın sitesi

şöyle bir görsel buldum. Galiba 100 mb desteklıyor ınternet sağlayıcım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-23 180300.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 180300.webp
    30.4 KB · Hit: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-05-23 180448.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 180448.webp
    27.8 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-05-23 180626.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 180626.webp
    7.3 KB · Hit: 7
Burdan tam olaraka nereye gırıcem

Buda rouetın sitesi

şöyle bir görsel buldum. Galiba 100 mb desteklıyor ınternet sağlayıcım
bu videoyu takip ederek değerleri görebilirsiniz,fotoğrafı atarsanız yardımcı olurum.

Router'den dsl bilgilerini nasıl görmeye çalışıyorsunuz? Wifi6 routeri ne amaçla kullandığınızıda anlamadım. Lan2 de 1000 nasıl aktif? :unsure:
Vdsl kullandığınıza emin misiniz?
SnowRain arkadaşın attığı videoya bakarsanız ulaşabilirsiniz.
Yanlış anlamayında , dalga mı geçiliyor diye bir algı oluşmaya başladı.

aşırı berbat ben mobil veriden hız testi yapıyorum 100 mbps çıkıyor :D

1000 de 50 doğru; 100 e kadar gidebilir ileride, ışık var.

Router'den dsl bilgilerini nasıl görmeye çalışıyorsunuz? Wifi6 routeri ne amaçla kullandığınızıda anlamadım. Lan2 de 1000 nasıl aktif? :unsure:
Vdsl kullandığınıza emin misiniz?
SnowRain arkadaşın attığı videoya bakarsanız ulaşabilirsiniz.
Yanlış anlamayında , dalga mı geçiliyor diye bir algı oluşmaya başladı.
Modemım çok eskı dıye router aldım
5ghz destekledıgı cıın router aldım.
yanı yıllar önce konu actıgımda yenı modem alıcam demıstım çok pahalı oldugu ıcın routerde alabılrsın demıslerdı bende aldım memnunumda. dalga gecılecek bır sey yok müdürüm

bu videoyu takip ederek değerleri görebilirsiniz,fotoğrafı atarsanız yardımcı olurum.
değerlerim nasıl ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-23 223522.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-23 223522.webp
    42.8 KB · Hit: 6
Modemım çok eskı dıye router aldım
5ghz destekledıgı cıın router aldım.
yanı yıllar önce konu actıgımda yenı modem alıcam demıstım çok pahalı oldugu ıcın routerde alabılrsın demıslerdı bende aldım memnunumda. dalga gecılecek bır sey yok müdürüm

değerlerim nasıl ?
hattın alabileceği maksimum değeri almışsın daha üstünü alman zor snr 8
download 67 upload 10 maks değerlerde ve kopma yaşanmaması için 5mbps kırpılıyor bendede aynı.

Geri