Pc topluyorum öneri ??

96k para verip b650 anakarmı önereiyorsun 9800x3d taktıgında çalıştırmaz bile eski bios ile geliyor bios atmayı bilmiyorsa ugraş dur.
gören de a620 falan önerdik sanacak. dostum verdiğim bilgiler yanlış mı da gülüyorsun? komik duruma sen düşüyorsun şu tartışmada şöyle yaparak. vrm soğutması gayet başarılı bir ürün öneriyorum. 9800x3d'yi serin ve tam besleyecek en ucuz şekilde.
anakart amd nin ilk çıkardıgı seri ürünü taktıgında çalışmaz amd 9000 destegini bu anakartlara sonradan verdi anakarta taktıktan sonra gidip bir internet cafe yada farklı bir yerden ürünün bios sürümünü bulup bios güncellemeniz gerekiyor buna bios flashback deniyor anca öyle 9800x3d yi kullanabiltrsiniz üstüne 96k para verip asus anakart sokmam.
internet kafeye gitmesine gerek yok. ayrıca dediğin şeye bios flashback denmiyor. bios flashback ekran kartsız ve işlemcisiz bios güncellemek demek.
nası çalıştırmaz aga herkes bu anakartı önerdi sen çalıştırmaz diyorsun buı nası iş aga
çalıştırır ama 2dk lık ufak bir işin var çalıştırmak için. rehber atarım, bir usb ye bios atacaksın sadece.

Anakart yorumlarını ciddiye alma herkes konuşuyor
Uzerindeki giriş çıkışlar senin için yeterliyse işini görür termal olarak iyi
Pci5 gpu slotta suanlik önemli değil 5080 e de sıkıntı yapmıyor

Monitör olarak ne alacaksın? Merak ettim doğrusu.

forumda kendini akıllı zanneden kerkenez bize mesaj atıyor 100k lık sistem toplayana çöp asus b650 öneriyor forum nerelerte gelmiş.

daha ucuz 1080p monitör bakabilirsiniz o zaman 2. monitör alacaksanız ama şimdiden tek monitörü 4k alın sonra 2. monitörü 1080p alabilrisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri