Pc topluyorum öneri ??

Oled al. 15-20k LCD monitöre para vermek israf. G6 oled öğrenci indirimiyle 18k'ya düşüyor.

Aw2725df kullanıyorum, bütçen çıkarsa tavsiye ederim. Bu kadar bütçe varken LCD monitör kesinlikle alınmamalı. Hız, kontrast, renk gamutu vs maksimize edilmiş.
IMG_2938.webp

IMG_2940.webp

IMG_2722.webp

yine abartı bence daha ucuza böyle monitörler bulunabilir diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar anlatır zaten

aşık oldum :love: gerçekten çok güzel duruyor
Oled candır, 90-100k sistem toplayıp oled almayanlara hayret ediyorum. Üretkenlik için mantıklı değil zira sabit bir görüntüyü sürekli verdiği zaman daha çok ısınıyor, yalnız oyun ve film için biçilmiş kaftan.

Bir kaç görsel daha:
IMG_3008.webp

IMG_2939.webp

IMG_2604.webp

IMG_2603.webp

IMG_2575.webp

IMG_2572.webp

Oled candır, 90-100k sistem toplayıp oled almayanlara hayret ediyorum. Üretkenlik için mantıklı değil zira sabit bir görüntüyü sürekli verdiği zaman daha çok ısınıyor, yalnız oyun ve film için biçilmiş kaftan.
demeyin öyle hocam oled almayanların da bir bildiği vardır xd
dediğiniz gibi ısınma derdi olmasa düşünmeden alınır

demeyin öyle hocam oled almayanların da bir bildiği vardır xd
dediğiniz gibi ısınma derdi olmasa düşünmeden alınır
3 yıl burn-in garantisi olduğu için ve bir kaç tane koruma bulundurduğu için aldım. Aw2725df de aktif fan, piksel kaydırma, piksel yenileme ve panel yenileme gibi özellikler var. Parlaklık nadiren değişebiliyor, otomatik parlaklık kısma da olma ihtimali var, kesin bilgim yok bu konuda. Diğerleri var ama, eminim. Ayrıca 3.nesil olduğu için çok çabuk sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca oyun ve filmlerde pikseller sürekli değiştiği için dert olacağını düşünmüyorum şahsen. Sabit bir görüntü olunca sıkıntı oluyor.

3 yıl burn-in garantisi olduğu için ve bir kaç tane koruma bulundurduğu için aldım. Aw2725df de aktif fan, piksel kaydırma, piksel yenileme ve panel yenileme gibi özellikler var. Parlaklık nadiren değişebiliyor, otomatik parlaklık kısma da olma ihtimali var, kesin bilgim yok bu konuda. Diğerleri var ama, eminim.
çok iyi monitörmüş yazın çalışıp işlemci ve ekipmanları yenileme düşüncem vardı onun için 30-35 bin bütçem vardı acaba direk bu monitörü mü alsam

bence ekran kartı ve işlemcinin altında ezilmiş biraz diğer parçalar bir tık daha dengelenebilir

çok iyi monitörmüş yazın çalışıp işlemci ve ekipmanları yenileme düşüncem vardı onun için 30-35 bin bütçem vardı acaba direk bu monitörü mü alsam
3.nesil ve sonrası panel kullanan monitörlerde bir çok koruma mevcut. 30-35k bütçeye oyun ve film için kesinlikle oled alınması lazım. Göz ağrısı diye bir şey kalmıyor ortada. 10 saat kullansam bile yormuyor. İPS'i bir kaç saat kullanıp dışarıya çıktığımda bir afallama oluyor. :D Mavi ışık çok fazla var İPS monitörlerde. Ayrıca arka aydınlatma gözleri acayip yoruyor. Oledlerde arka aydınlatma olmadığı için ışık sızması vs hiç yok. Haliyle gözlerde yorulmuyor, bu yüzden oled'e bütçe yetiyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Ha bu arada hareket netliği ve tepki süresi inanılmaz iyi. Bunları söylememe gerek yok sanırım.
Desktop Screenshot 2025.05.23 - 17.33.09.74.webp

3.nesil ve sonrası panel kullanan monitörlerde bir çok koruma mevcut. 30-35k bütçeye oyun ve film için kesinlikle oled alınması lazım. Göz ağrısı diye bir şey kalmıyor ortada. 10 saat kullansam bile yormuyor. İPS'i bir kaç saat kullanıp dışarıya çıktığımda bir afallama oluyor. :D
hocam alışığım
bu monitörü 5-6 sene kullandım :D
şuanki monitör g65b belki sistemi geliştiririm yada dediğiniz bu monitörü alırım

Bir kaç görsel daha:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yalnız o son fotodaki John Wick in bitrate ne öyle hocam... 😅 YIFY den mi çektiniz, yoksa webden stream mi direk? Böyle bir monitörde sağlam ripler izlenmeli bence :)
Şaka bi yana diğer görsellerde muhteşem görünüyor gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,139
Üyeler
186,714
Son üye
Demete
Geri