K1dot
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
teşekkürler hocam umarım daha iyileri sizin olurhocam imzadaki sistem harika olmuş süper seçimler
teşekkürler hocam umarım daha iyileri sizin olurhocam imzadaki sistem harika olmuş süper seçimler
Oled al. 15-20k LCD monitöre para vermek israf. G6 oled öğrenci indirimiyle 18k'ya düşüyor.bu oyun için bi kaç ay sonra https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html
bunu alcam 2.ekran olarak
yine abartı bence daha ucuza böyle monitörler bulunabilir diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar anlatır zaten
aşık oldumOled al. 15-20k LCD monitöre para vermek israf. G6 oled öğrenci indirimiyle 18k'ya düşüyor.
Aw2725df kullanıyorum, bütçen çıkarsa tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oled candır, 90-100k sistem toplayıp oled almayanlara hayret ediyorum. Üretkenlik için mantıklı değil zira sabit bir görüntüyü sürekli verdiği zaman daha çok ısınıyor, yalnız oyun ve film için biçilmiş kaftan.yine abartı bence daha ucuza böyle monitörler bulunabilir diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar anlatır zaten
aşık oldumgerçekten çok güzel duruyor
demeyin öyle hocam oled almayanların da bir bildiği vardır xdOled candır, 90-100k sistem toplayıp oled almayanlara hayret ediyorum. Üretkenlik için mantıklı değil zira sabit bir görüntüyü sürekli verdiği zaman daha çok ısınıyor, yalnız oyun ve film için biçilmiş kaftan.
3 yıl burn-in garantisi olduğu için ve bir kaç tane koruma bulundurduğu için aldım. Aw2725df de aktif fan, piksel kaydırma, piksel yenileme ve panel yenileme gibi özellikler var. Parlaklık nadiren değişebiliyor, otomatik parlaklık kısma da olma ihtimali var, kesin bilgim yok bu konuda. Diğerleri var ama, eminim. Ayrıca 3.nesil olduğu için çok çabuk sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca oyun ve filmlerde pikseller sürekli değiştiği için dert olacağını düşünmüyorum şahsen. Sabit bir görüntü olunca sıkıntı oluyor.demeyin öyle hocam oled almayanların da bir bildiği vardır xd
dediğiniz gibi ısınma derdi olmasa düşünmeden alınır
Puahahhahaaha sen cildirmissin adamimmforumda kendini akıllı zanneden kerkenez bize mesaj atıyor 100k lık sistem toplayana çöp asus b650 öneriyor forum nerelerte gelmiş.
çok iyi monitörmüş yazın çalışıp işlemci ve ekipmanları yenileme düşüncem vardı onun için 30-35 bin bütçem vardı acaba direk bu monitörü mü alsam3 yıl burn-in garantisi olduğu için ve bir kaç tane koruma bulundurduğu için aldım. Aw2725df de aktif fan, piksel kaydırma, piksel yenileme ve panel yenileme gibi özellikler var. Parlaklık nadiren değişebiliyor, otomatik parlaklık kısma da olma ihtimali var, kesin bilgim yok bu konuda. Diğerleri var ama, eminim.
sana demiyorumPuahahhahaaha sen cildirmissin adamimm
3.nesil ve sonrası panel kullanan monitörlerde bir çok koruma mevcut. 30-35k bütçeye oyun ve film için kesinlikle oled alınması lazım. Göz ağrısı diye bir şey kalmıyor ortada. 10 saat kullansam bile yormuyor. İPS'i bir kaç saat kullanıp dışarıya çıktığımda bir afallama oluyor.çok iyi monitörmüş yazın çalışıp işlemci ve ekipmanları yenileme düşüncem vardı onun için 30-35 bin bütçem vardı acaba direk bu monitörü mü alsam
hocam alışığım3.nesil ve sonrası panel kullanan monitörlerde bir çok koruma mevcut. 30-35k bütçeye oyun ve film için kesinlikle oled alınması lazım. Göz ağrısı diye bir şey kalmıyor ortada. 10 saat kullansam bile yormuyor. İPS'i bir kaç saat kullanıp dışarıya çıktığımda bir afallama oluyor.![]()
Yalnız o son fotodaki John Wick in bitrate ne öyle hocam...Oled candır, 90-100k sistem toplayıp oled almayanlara hayret ediyorum. Üretkenlik için mantıklı değil zira sabit bir görüntüyü sürekli verdiği zaman daha çok ısınıyor, yalnız oyun ve film için biçilmiş kaftan.
Bir kaç görsel daha:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle