Antonio Montana
80+ Bronze
- Katılım
- 4 Temmuz 2021
- Mesajlar
- 1,024
- Reaksiyon skoru
- 370
gören de a620 falan önerdik sanacak. dostum verdiğim bilgiler yanlış mı da gülüyorsun? komik duruma sen düşüyorsun şu tartışmada şöyle yaparak. vrm soğutması gayet başarılı bir ürün öneriyorum. 9800x3d'yi serin ve tam besleyecek en ucuz şekilde.96k para verip b650 anakarmı önereiyorsun 9800x3d taktıgında çalıştırmaz bile eski bios ile geliyor bios atmayı bilmiyorsa ugraş dur.
internet kafeye gitmesine gerek yok. ayrıca dediğin şeye bios flashback denmiyor. bios flashback ekran kartsız ve işlemcisiz bios güncellemek demek.anakart amd nin ilk çıkardıgı seri ürünü taktıgında çalışmaz amd 9000 destegini bu anakartlara sonradan verdi anakarta taktıktan sonra gidip bir internet cafe yada farklı bir yerden ürünün bios sürümünü bulup bios güncellemeniz gerekiyor buna bios flashback deniyor anca öyle 9800x3d yi kullanabiltrsiniz üstüne 96k para verip asus anakart sokmam.
çalıştırır ama 2dk lık ufak bir işin var çalıştırmak için. rehber atarım, bir usb ye bios atacaksın sadece.nası çalıştırmaz aga herkes bu anakartı önerdi sen çalıştırmaz diyorsun buı nası iş aga