Nvidia ve Tehdit Olayları

dostum 40000 lira bütçede 6000 lira devasa fark olmıyor matematiğe göre, % olarak düşünmen lazım. 40 bin lira veren adam bi zahmet 6 bin lira koysun.
Ya yine de o 6000TL daha verimli şekilde harcayabilirsin ben bunu demek istiyorum.

Ayrica amd nin çoğu özelliği driverdan açıldığı için arkada gereksiz işlem birimi oluyor windowsta, NVIDIA da driver bu konuda çok sade adamlar herşeyi oyunun dosyalarına koyuyor. Driver çökerse tüm teknolojiler çöküyor AMD de.
Evet doğru bir nokta ama millet dikkat etmiyor tek umursadıkları şey FPS. FPS'i sahte karelerle almak onlara kötü geliyor ama leş gibi FSR 3 görüntüsüyle almakta bir sorun görmüyorlar. Zamanında AMD işlemcilerde yazılımdan dolayı zortlamıştı gerçekten bu konuda halen çok kötüler. Şu an bir Windows bilgisayara dönecek olsam NVIDIA'dan şaşmam halen

1748024902527.webp

en güzelini benim gibi insanlar yapıyor hiç sıfır ekran kartı almadım reis saolsun hep ikinci el alıyorum

Evet doğru bir nokta ama millet dikkat etmiyor tek umursadıkları şey FPS. FPS'i sahte karelerle almak onlara kötü geliyor ama leş gibi FSR 3 görüntüsüyle almakta bir sorun görmüyorlar. Zamanında AMD işlemcilerde yazılımdan dolayı zortlamıştı gerçekten bu konuda halen çok kötüler. Şu an bir Windows bilgisayara dönecek olsam NVIDIA'dan şaşmam halen
Evet ben görüntüye çok takarım, FSR 2-3 berbat çalısıyordu, DLSS4 gördükten sonra zaten asla açmam onları. Oyun oynamak için kart alıyorum görüntü çamurlu olucaksa parama yazık. Bu olay fake frame den daha önemli ama konuşan yok, en azından 4x mfg oyuncuyu kandırıyor %95

kral şöyle bir sıkıntı var insanlara mfg kötü dİye tanıttılar ben dlss 3 ve dlls 4 te kullandım artık dengeli modda bile bozzmuyor görüntüyü reflex 2 sayesinde de gecikme minimuma iniyor ama insanlara gecikme uçuyor görüntü bozuluyor diye biliyor bu teknolojiyi

Evet ben görüntüye çok takarım, FSR 2-3 berbat çalısıyordu, DLSS4 gördükten sonra zaten asla açmam onları. Oyun oynamak için kart alıyorum görüntü çamurlu olucaksa parama yazık. Bu olay fake frame den daha önemli ama konuşan yok, en azından 4x mfg oyuncuyu kandırıyor %95
Görüntü bulanıklaşmıyorsa kötü bir deneyim etkilemiyorsa isterse frame'in tamamını yapay zeka yapsın 60x olsun beni ilgilendiren bir şey yok kas gücü devri bana boomerlik gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri