Neden linux kullanmıyorsunuz

microsoft windowsdan ibaret değil ve linuxdan katlarca iyi bir şirket şurda saçma sapan karşılaştırmalar yapma
sanki windows olduğu yerde duracakmış gibi varsayımların ayrı komik
emin ol 12 hüsran olsa bile kullanıcılar 11e geçer linuxa değil
evet (şirket) linux tamamen açık kaynak geliştiriliyor ve öyle bir senaryoda win 11 in güvenlik güncellemeleri kesilecek
win 12 desteklemeyen birsürü bilgisayar güvenlik güncellemeleri sebebiyle başka işletim sistemlerine geçmek zorunda kalacak
ve cahilliğin zaten linuxu bir şirket sanmandan belli xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşimin oynadığı oyunlardaki saveler aktarılmadığı için kalıyorum .d denedim geçmeyi dual boot ile saveleri aktarabilir miyim diye ama aktarmadı
win 10da steam üzerinden witcher 3 oynuyordum linuxa geçip oyunu açtığımda kaldığı yerden devam etmişti eğer torrent oynanıyorsa bu gerçekten sorun yaratabilir bak bu haklı bir sebep

evet (şirket) linux tamamen açık kaynak geliştiriliyor ve öyle bir senaryoda win 11 in güvenlik güncellemeleri kesilecek
win 12 desteklemeyen birsürü bilgisayar güvenlik güncellemeleri sebebiyle başka işletim sistemlerine geçmek zorunda kalacak

win 10da steam üzerinden witcher 3 oynuyordum linuxa geçip oyunu açtığımda kaldığı yerden devam etmişti eğer torrent oynanıyorsa bu gerçekten sorun yaratabilir bak bu haklı bir sebep
linuxu büyük çoğunluğunu şirketler geliştiriyor daha savunduğun şeyin geliştiricisini mi bilmiyorsun :ROFLMAO:
daha 12 çıkacak 10un bile güncellemesi kesilmedi hatta 7yi bile kullanan var ve gayet başarılı süreçleri bilmeden sonuçları kendin belilrlemen komik

Linux bir Vakıf ve en büyük sponzoru son yıllarda Microsoft. Microsoft'un Azure hizmeti Linux tabanlı.

Neden linux kullanmıyorsunuz beyler sadece meraktan
1.) korsan oyun indirebiliyor muyuz?
2.)Windowsda ki gibi virüsleri tespit edip temizleyen bir antivirüsü var mı?
3.) Windows’a göre özellikle oyunlarda ve genel olarak performans düşüyor mu?

linuxu büyük çoğunluğunu şirketler geliştiriyor daha savunduğun şeyin geliştiricisini mi bilmiyorsun :ROFLMAO:
daha 12 çıkacak 10un bile güncellemesi kesilmedi hatta 7yi bile kullanan var ve gayet başarılı süreçleri bilmeden sonuçları kendin belilrlemen komik
bunlara gerçekten şirketmi diyorsun microsoft gibi bir şirketmi sanıyorsun
linux açık kaynak olup arkasında sadece vakıflar ve bağımsız geliştiriciler duruyor sen bu vakıfları ve bağımsız geliştiricileri şirkettenmi sayıyorsun arkasında sirket olan tek dağıtım ubuntu peki diğer dağıtımların arkasında kim var?

Hocam epicte slime rancher ve slime rancher 2 var geçmiyor saveler manuel de aktarmıyor o sebepten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,128
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri